Rekordutbetaling av bonus på matavtalene

Rekordutbetaling av bonus på matavtalene

Først en stor takk til alle dere som benytter våre innkjøpsavtaler på mat!

Vårt slagord er samhold gir styrke, og vi ser gang på gang at vi får bedre viilkår jo større vi er. Når våre avtaler benyttes, får dere gode priser og bonusbetingelser. Fra 2016 ble det også innført bonus på kjøp av produkter fra Bama, Engrosfrukt, Tine og Servicegrossistene.

Forbedrede bonussatser i 2016 førte til en rekordutbetaling på 6,2 millioner, og mange fikk en vesentlig økning fra tidligere år.

Skogli helse- og rehabiliteringssenter har 105 sengeplasser og en bemanning på ca. 75 årsverk og eies av Adventistkirken. Deres målsetting er å utvikle pasientens fysiske, psyiske, sosiale og åndelige livsdimensjon, basert på Syvendedags Adventistsamfunnets helse- og livsstilsideologi. Skogli legger derfor stor vekt på sunt kosthold med mye frukt og grønt.

Ny bonusordning slår gunstig ut og Skogli Helse- og Rehabiliteringssenter er en av de som har fått tredoblet sin bonus i forhold til 2015.

"En hyggelig overraskelse", sier økonomisjef Thomas Rønningen

på Skogli helse- og rehabiliteringssenter

Mer informasjon om våre matavtaler

Har du spørsmål eller ønsker å benytte våre innkjøpsavtaler på mat, kontakt gjerne Erik Wilberg, Jan Tore Risdal eller Unni Beate Andreassen for mer informasjon.


Kontakt Knif Innkjøp

Erik Wilberg
404 08 987

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore B. Risdal
404 05 994

Kontakt Knif Innkjøp

Unni Beate Andreassen
404 05 981