Fikk en inspirasjonsdag med TINE

Fikk en inspirasjonsdag med TINE

Vålerengen bo- og servicesenter fikk 3. plassen i konkurransen "Årets matgledebedrift 2016". 16. mars fikk de besøk av TINE-kokkene Pål Jetmundsen og Bernhard Azinger for å få litt ekstra inspirasjon på kjøkkenet.

Inspirasjonsdag - en hyggelig arbeidsdag litt utenom det vanlige

- Det var veldig gøy å være med i konkurransen om å bli "Årets matgledebedrift", sier kjøkkensjef Øystein Waaler. - Vi samarbeidet i et ernæringsprosjekt med vår TINE Partner-konsulent, Jane Syversen. Hun syns vi gjorde mye bra og bestemte seg for å nominere oss, forteller han. - Ekstra hyggelig er det at både vi ansatte og beboerne synes det var moro med en hyggelig arbeidsdag litt utenom det vanlige, sammen med TINE-kokkene.

På Vålerengen får beboerne fersk mat alle hverdager. Dette er ganske unikt - de fleste sykehjem får maten levert i matkasser etter kok- og kjølprinsippet.

Oppskrifter fra inspirasjonsmenyen

På lunsjmenyen sto blant annet myke vårruller med kylling og cottage cheese, sprø vårruller med revet Jarlsberg, pannestekt torsk med créme fraiche-saus og Dronning Maud-dessert med kremfløte. Trykk her for å se hele menyen med oppskrifter.

Intervju med kjøkkensjef Øystein Waaler

Spareknifen besøkte Vålerengen bo- og servicesenter i forbindelse med hedersprisen. Trykk her for å lese intervjuet med kjøkkensjef Øystein Waaler.


Bildet: Fra venstre TINE-konditor Bernhard Azinger, kjøkkensjef Øystein Waaler, TINE-kokk Pål Jetmundsen, assisterende kjøkkensjef Tor-Arne Kolstad og kokk Kosta Petrovic. Foto: Unni Beate Andreassen


Kontakt Knif Innkjøp

Unni Beate Andreassen
404 05 981