Nye avtaler på rekvisita- og forbruksmateriell

Nye avtaler på rekvisita- og forbruksmateriell

Knif Innkjøp har signert nye samarbeidsavtaler med Staples og Norengros. Disse er en videreføring av avtalene vi har hatt til nå på rekvisita- og forbruksmateriell.

Mange av dere sparer både tid og penger på å benytter denne avtalen. Det blir nå mulig å kjøpe enda flere varer til fremforhandlede KNIF-priser. Avtalen med Norengros trer i kraft fra 1. juli og Staples fra 1. september (nåværende samarbeidsavtale med Staples gjelder inntil 31. august 2016).

Større valgfrihet

Ved å tilby flere avtaler gjennom to ulike samarbeidspartnere gir vi dere større valgfrihet på rekvisita- og forbruksmateriell og dermed mulighet til å velge den eller de leverandørene som passer best for deres virksomhet.

Miljøhensyn

Både Staples, Norengros og Knif Innkjøp er opptatt av miljø og bærekraft. Handler du for mer enn kr 500,- (eksl. mva) pr ordre er du med på å redusere miljøbelastningene og blir ikke belastet med gebyr. Har du ordrer som haster og bestiller for mindre enn kr 500,- får du et minsteordre-gebyr på kr 150,- hos Norengros og kr 250,- hos Staples.

Husk at du har mulighet i ordresystemet hos Staples og Norengros å samle opp bestillingene dine, slik at du kan unngå minstreordre-gebyret.

Trykk her for mer informasjon om våre avtaler på rekvisita- og forbruksmateriell.


På bildet fra venstre (bak) kategoriansvarlig Åshild Eklund, Knif Innkjøp og konsernsjef Tor Rønhovde, 4 Service. Sittende fra venstre salgsdirektør Boris Babic, Staples og adm.direktør Jörg Stehl, Samkjøp.

Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991