KNIF-rabatt på hele varesortimentet til Staples

KNIF-rabatt på hele varesortimentet til Staples

Vår samarbeidsavtale med Staples er nå reforhandlet og fra 1. september 2016 er det KNIF-priser på hele varesortimentet, det vil si på mer enn 16 000 varer!

Torhild Finstad har tidligere jobbet med KNIF-kunder i Østlandsområdet. Hun er ny hovedkontakt og avtaleansvarlig hos Staples.  – Dette er en avtale jeg gleder meg til å jobbe med og er allerede godt i gang. Jeg håper jeg blir kjent med flere av medlemmene etter hvert. Gi oss gjerne tilbakemelding, både ros og ris. Vi i Staples skal gjøre vårt beste for at KNIF-medlemmene skal være fornøyde kunder, sier Finstad.

Miljø og bærekraft

Staples er opptatt av bærekraft og ønsker å redusere antall småordre, siden dette gir økte miljøbelastninger. Bestiller du for mindre enn kr 500,- påløper det derfor nå et minsteordre-gebyr på 250,-. I Staples sin nettbutikk har du mulighet til å legge inn bestillingene etter hvert og selv bestemme når du ønsker å få varene levert, slik at du kan unngå dette gebyret.  

Velkommen til Stenbekk Misjonssenter 27. september

Staples inviterer KNIF-medlemmer til faglig påfyll. Det blir minimesse, produktinformasjon og nyheter fra Staples, Duni, Joh. Johannson Kaffe, Lilleborg Profesjonell, SCA og Torqwell. Trykk her for mer informasjon. Ta kontakt med Torhild Finstad hos Staples for påmelding.

Kontakt Knif Innkjøp

Åshild Eklund
404 08 991

Kontakt Staples Business Advantage

Nina Pedersen