Årets KNIF-dag 26. april

Årets KNIF-dag 26. april

26. april ble KNIF-dagen 2017 arrangert på Scandic Oslo Airport, Gardermoen. Med over 550 deltakere var det fullt hus!

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på selve dagen og i evalueringene i etterkant. Det som skiller seg aller mest ut er hvordan KNIF-dagen fungerer som en kollegial møteplass for de ansatte i organisasjonene. Det å møte andre med samme utfordringer som man kan dele erfaringer med scorer aller høyest på tilbakemeldingene.

Politisk debatt og utdeling av Sareptaprisen

Spesielt av året var den politiske debatten, hvor statsminister Erna Solberg og partilederne Jonas Gahr Støre (Ap) og Knut Arild Hareide (KrF) møttes til en times debatt. Nytt i år var også utdelingen av Sareptaprisen på KNIF-dagen. Statsminister Erna Solberg overrakte prisen til Matsentralen. De fikk prisen for sitt arbeid med å distribuere overskuddsmat i Østlandsområdet. Trykk her for mer informasjon om Sareptaprisen.

Åtte fagseminarer

Sentralt for KNIF-dagen er fagseminarene. I år dekket vi åtte forskjellige områder: eiendom, renhold, økonomi, mat, innsamling, ledelse, IT og HR. Temaene spente fra teknologi og digitalisering, det grønne skiftet, hvordan motivere giverne og mye mer.

KNIF-dagen 2018 arrangeres tirsdag 24. april

Sted: Oslo Kongressenter


Sjekk gjerne filmen fra årets KNIF-dag


Kontakt Knif Innkjøp

Cecilia Sbertoli
404 05 992