KNIF-dagen 2017

KNIF-dagen 2017

Onsdag 6. april ble KNIF-dagen 2017 arrangert på Scandic Oslo Airport, Gardermoen. Med over 550 deltakere var det fullt hus!

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på selve dagen og i evalueringene i etterkant. Det som skiller seg aller mest ut er hvordan KNIF-dagen fungerer som en kollegial møteplass for de ansatte i organisasjonene. Det å møte andre med samme utfordringer som man kan dele erfaringer med scorer aller høyest på tilbakemeldingene.

Politisk debatt og utdeling av Sareptaprisen

Spesielt av året var den politiske debatten, hvor statsminister Erna Solberg og partilederne Jonas Gahr Støre (Ap) og Knut Arild Hareide (KrF) møttes til en times debatt. Nytt i år var også utdelingen av Sareptaprisen på KNIF-dagen. Statsminister Erna Solberg overrakte prisen til Matsentralen. De fikk prisen for sitt arbeid med å distribuere overskuddsmat i Østlandsområdet. Trykk her for mer informasjon om Sareptaprisen.

Åtte fagseminarer

Sentralt for KNIF-dagen er fagseminarene. Åtte forskjellige områder dekker fagseminarene: eiendom, renhold, økonomi, mat, innsamling, ledelse, IT og HR. Temaene omfattet teknologi og digitalisering, det grønne skiftet, hvordan motivere giverne og mye mer.

Sjekk gjerne filmen fra årets KNIF-dagKontakt knif:dagen 2020

Cecilia Sbertoli