To ledige stillinger i Knif Innkjøp

To ledige stillinger i Knif Innkjøp

Key Account Manager innen storhusholdning

Vi søker nå en ny nøkkelperson til en spennende stilling som KAM innen storhusholdning. Du vil få ansvar for en egen kundeportefølje og arbeide tett sammen med dyktige kollegaer i salgsteamet.

Vi ser etter deg som er en god relasjonsbygger og kan vise til gode salgsresultater. Du har et sterkt engasjement for å tilby markedets beste avtaler til ideelle og frivillige organisasjoner og virksomheter  i det norske markedet. Trykk her for mer informasjon om stillingen.

Salgs- og markedskonsulent

Du er i starten av din karrieren og ønsker å jobbe med et bredt spekter av oppgaver innenfor marked, analyse, forhandlinger, salg, oppfølging av leverandører og innkjøpsavtaler.

Vi søker deg som blir motivert av å skape verdier for kristne, ideelle og frivillige organisasjoner. Du har en solid faglig bakgrunn innen markedsføring, har en kommersiell og økonomisk teft, og er god på å kommunisere til ulike målgrupper gjennom digitale kanaler. Trykk her for mer informasjon om stillingen.

For begge stillingene

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Tuva Kvalevaag Simensen, tlf. 476 54 882, eller rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf. 411 02 200. Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest. Attester og vitnemål vedlegges søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist 16. juni  – søknader behandles fortløpende.

Kontakt Knif Innkjøp

Karl Gunnar Opdal
952 35 818