Fundraising Fredag 3. juni
Foto: Fullstakk

Fundraising Fredag 3. juni

Tema: Facebook - når veien svinger, husk å svinge

Rådgivning
Publisert: 06.05.2022 - Oppdatert: 09.05.2022

Nøkkelinformasjon

Sted

Webinar

Tid

Fredag 3. juni

12:00-12:45

Legg til i kalender

Kursavgift

Meld deg på her!

Frist: Torsdag 2. juni

På dette webinaret vil vi sette fokus på sosiale medier, spesielt prioriteringer og utfordringer i Facebook.

For deg som innsamlingsleder eller deg som jobber med sosiale medier i din organisasjon, vil dette webinaret gi deg input på hvordan du skal forholde deg til nåtidens Facebook og hvilke muligheter som finnes for å rekruttere nye fastgivere via Facebook-trakta.


PROGRAM:

INSPIRASJON
: Det siste året eller to har blitt kalt et “jordskjelv” for digital markedsføring og fundraising på Facebook. Mange sitter med samme erfaring: Det funker jo ikke lenger! Linda Kukleci er avdelingsleder for Paid Social og Growth Manager, i samtale med Marius Hammer, leder i Knif Fundraising, forteller hun hvordan vi kan følge med de endringene som Facebook gjør. 

INPUT del 1Eline Louise Liland Pedersen, Growth Manager tar oss gjennom hvordan man lager personas, og hvordan man bruker personas i online fundraising.

INPUT del 2: Hvordan kan du kommunisere med de som er interessert i din organisasjon i sosiale medier, og spesielt på Facebook? Sigurd Pedersen, jobber til daglig med sosiale medier og rekruttering av fastgivere for Knif Fundraising sine kunder. Han skal vise oss hvordan vi kan bruke "trakten" til å brande, samle dialogvenner og rekruttere fastgivere i dag?


Eline, Linda og Sigurd fra vår partner Fullstakk as tilhører ett av Norges ledende digitale fagmiljøer. Gled deg til et 45 minutters fullspekket webinar.

Tilbudet er åpent for alle som arbeider i frivillige og ideelle organisasjoner (ikke leverandørindustrien) - og webinaret er gratis. 


Varighet: 45 minutter, fra 12:00-12:45

Du vil få tilsendt lenke/pålogging til webinaret dagen før. 

Kontakt

Cecilia Sbertoli

Cecilia Sbertoli

Administrasjonsleder
40 40 59 92 Epost ikon sbertoli@knif.no