FundraisingFredag 4. desember 2020

FundraisingFredag 4. desember 2020

Årskvitteringen som innsamlingskanal

Rådgivning

Nøkkelinformasjon

Sted

Gratis webinar. Du får tilsendt møtelenke dagen før webinaret.

Tid

04.12.2020 12:00 - 12:45

Legg til i kalender

Arrangeres for

For deg som har ansvar for innsamlingsarbeid.

Meld deg på her!

Påmeldingsfrist: 02.12.2020 13:00

Årskvitteringen som innsamlingskanal

Som fundraisere forholder vi oss til en skala som går fra høy til lav «push» av givere. Gateverving, dør-til-dør aksjoner og telemarketing er eksempler på aksjoner med relativt høy push. Mange lykkes godt med disse kanalene, og kan vise til gode resultater. Samtidig kjennetegnes høy-push kanalene ofte med lite lojale givere og stort frafall. Derfor vil vi på dette webinaret fokusere helt på den andre enden av «push-skalaen», nemlig Årskvitteringen. Hvordan gjør vi denne «tekniske utsendelsen» til noen mer enn et juridisk skattedokument? Hvordan re-designer vi denne utsendelsen, så den blir til en «motor» som stille og rolig drar inn svært trofaste givere - nesten uten noen ekstra kostnad?

Agenda Fundraising Fredag 04.12.2020

Inspirasjon - Hvordan Redningsselskapet verver givere gjennom årskvitteringen

Solfrid Bøe er en av de store innsamlingsprofilene i Norge. Som ansvarlig for privat innsamling for Redningsselskapet forvalter hun innsamlingsarbeidet til en av våre mest tradisjonsrike - og også innovative - frivillige organisasjoner. I samtale med Marius Hammer forteller Solfrid hvordan de lykkes med å verve faste givere gjennom årskvitteringen.

Input - TAKK deg inn i hjertet til giveren

Å si takk er helt grunnleggende i innsamlingsarbeidet, også i årskvitteringen. Det styrker relasjonen, bekrefter giveren, og skaper giverglede. Vår senior fundraiser Charlotte Dyhr gir deg gode takke-eksempler, både on- og offline.

Input - hvordan bruke årskvitteringen til å verve fastgivere

Årskvitteringen er en glimrende anledning til å verve fastgivere, på en enkel og billig måte. Du bør forvente en ganske lav responsprosent - en de som blir med er normalt svært lojale. Leder i Knif Fundraising, Marius Hammer, gir her noen konkrete tips til hvordan du kan verve fastgivere gjennom årskvitteringen.

Premiere - Nytt tilbud som gir øket kompetanse og flere gaver

Eksklusivt til deltakerne på FundraisingFredag vil vi presentere vår nye konsept som starter i 2021. En måte å øke din egen fundraisingkompetanse - samtidig som du øker gaveinntektene til din organisasjon. Konseptet blir lansert bredt i etterkant - men det er du som deltaker som får vite det først. Presentasjon ved Charlotte Dyhr og Marius Hammer.

Kursholdere

Solfrid Bøe

Solfrid Bøe

Foredragsholder
Redningsselskapet
Charlotte Dyhr

Charlotte Dyhr

Foredragsholder
Senior fundraiser i Knif Fundraising
Marius Hammer

Marius Hammer

Foredragsholder
Leder for Knif Fundraising