Knif Teknologidag 2022
Foto: Microsoft

Knif Teknologidag 2022

Med Microsoft som vertskap, inviterer Knif Innkjøp til en gratis fagdag for ledere og IT-interesserte i alle ideelle og frivillige organisasjoner.

Nøkkelinformasjon

Sted

Microsoft, Dronning Eufemias gate 71, Oslo

Tid

Tirsdag 31. mai

08:30-15:30

Legg til i kalender

Kursavgift

Gratis

Meld deg på her

Frist: Tirsdag 24. mai

Foredragsholdere fra Microsoft, Nasjonal sikkerhetsmyndighet og Advania (Visolit)

Det er satt sammen et spennende faglig program med foredragsholdere fra Microsoft, Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) og Advania (Visolit).

Fagdagen er et samarbeid mellom Microsoft, Advania (Visolit) og Knif Innkjøp.

Nyttig møteplass

Knif Teknologidag vil være en nyttig møteplass hvor du vil treffe andre bransjekollegaer, representanter fra Microsoft, Advania (Visolit) og Knif Innkjøp.

Dørene åpnes kl. 08:30 med kaffe og enkel bevertning. Programmet varer fra kl. 09:00 til 14:00, med mulighet for individuelle møter etterpå.

Kristian Hovi, Partner development manager i Microsoft vil ønske velkommen og gi en kort presentasjon av Microsoft.

Lunsj serveres fra kl. 11:30-12:30

Program før lunsj

Microsoft Cloud for frivillige organisasjoner

Timos Platsas, Senior partner development manager i Microsoft.


Timos vil presentere Microsofts strategi for å hjelpe frivillige organisasjoner med å møte økende krav til samhandling gjennom Microsoft Cloud for Nonprofit - en pakke med programmer som åpner opp Microsoft Dynamics, Power Platform, Teams, Azure og LinkedIn, og som er designet for å bryte ned barrierer mellom applikasjoner og datalagre.

Visolit blir Advania, med et bredere produkt- og tjenestetilbud

Espen Harzt, CEO i Advania (Visolit) 

Espen vil fortelle om bakgrunnen for oppkjøpet av Visolit, samt hva dette konkret betyr og kan bety for KNIF-medlemmer.

Sikkerhetsløsninger fra Advania (Visolit)

Wiggo Wilhelmsen, Director syber security i Advania (Visolit) 

Hva gjør du dersom en sikkerhetshendelse skulle inntreffe? Wiggo deler sin erfaring på hva selskaper bør tenke på når det gjelder hendelseshåndtering sett fra et sikkerhetsperspektiv. Han forteller også om hvordan Advania håndterer det nye trusselbildet i markedet og hvilke tjenester dere som kunde kan abonnere på.

Sikkerhet fra Microsoft

Hallvard Eide, Cloud solution architect i Advania (Visolit)

Selskaper som flytter sine løsninger ut i skyen må tenke helt annerledes når det gjelder sikkerheten, enn det man tradisjonelt gjorde tidligere med egne datasentre. Hallvard tar oss gjennom de mest brukte sikkerhetstjenester som dere får tilgang til gjennom Microsoft Cloud for Nonprofit

Det digitale trussel- og risikobildet

Roar Thon, Fagdirektør i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM)


Det digitale trusselbildet er i konstant utvikling, og de siste årene har gjort det enda mer krevende å beskytte norske organisasjoner. Roar vil informere om det digitale trussel- og risikobildet, samt anbefale sikkerhetstiltak og daglige rutiner som erfaringsmessig kan etableres/forbedres. Han vil også informere om hvordan NSM kan bistå dersom det skulle oppstå spesielle digitale hendelser.

 

Program etter lunsj

Praktisk bruk av Microsofts sikkerhetsrelaterte løsninger

Hallvard Eide, Cloud solution architect i Advania (Visolit)

Denne sesjonen inneholder en mengde relevante demo`er. Alt fra hvordan sikkerheten oppleves for sluttbrukeren til hvordan Microsoft ved hjelp av maskinlæring kan oppdage unormale aktiviteter og mulige sikkerhetsbrudd. Hallvard tar oss også gjennom de ulike sikkerhetsportalene til Microsoft som dere alle har tilgang til gjennom Microsoft Cloud for Nonprofit.

 

KNIF365 Lansering

Ingar Brokke, Salg og løsningsarkitekt SMB i Advania (Visolit)

Knif Innkjøp og Advania har sammen utarbeidet en IT løsning for små og mellomstore virksomheter, som lanseres under navnet KNIF365. Dette konseptet kombinerer standard elementer fra Microsoft sin 365 portefølje med Advania sine IT driftstjenester. KNIF365 sikrer at virksomheten får riktig type lisenser basert på Microsoft Cloud for Nonprofit, og drift og brukerstøtte tilpasset mindre virksomheters størrelse og kompleksitet

Microsoft: Fremtidens tjenester – Visjoner

Shahzad Rana, Teknologidirektør i Microsoft

Shahzad har gledet og imponert oss med sine foredrag på flere KNIF-arrangementer de seneste årene. Han vil avslutte dagen med å hjelpe oss til å se litt inn i «krystallkulen» om hva vi kan vente oss i årene fremover.