FundraisingFredag 5. mars 2021

FundraisingFredag 5. mars 2021

Tema: Fundraisingledelse - topplederens rolle

Rådgivning

Nøkkelinformasjon

Sted

Webinar

Tid

Fredag 5. mars

12:00-12:45

Legg til i kalender

Kursavgift

Gratis

Meld deg på her!

Frist: Torsdag 4. mars

På dette webinaret vil vi sette fokus på en toppleders prioriteringer og utfordringer. Hvordan sikrer topplederen en god økonomi i organisasjonen? Hvor viktig er innovasjon og god «kundebehandling» for organisasjoner som ønsker å vokse i de neste 10 årene.

For deg som toppleder eller deg som har andre roller i en frivillig organisasjon, vil dette webinaret gi deg input på hvordan involvert lederskap er avgjørende for en organisasjons utvikling.

Agenda FundraisingFredag 05.03.2021

Inspirasjon: Møt Øyvind Woie

Øyvind Woie er journalist, kommunikator, elbilentusiast, toppleder og engasjert samfunnsborger. 25 år etter at han ledet KABB i et tiår er han igjen tilbake som generalsekretær i KABB - kristent arbeid blant blinde og svaksynte. Gjennom sin lune være måte og sterke faglige vilje er Woie et glimrende eksempel på en nær, autentisk og effektiv endringsleder. I samtale med Marius Hammer vil Woie fortelle om sin metode: Hvordan engasjement, involvering og ledelse skaper utvikling og fremdrift i organisasjonen.

Input: Øivind Augland: Topplederens rolle

Øivind Augland er grunnlegger og partner i rådgivningsselskapet Xpand Norge AS, og leder gjennom M4 Europe virksomhet i 15 land. Han er opptatt av at topplederen må kommunisere visjon; Bygge kultur og sørge for at verdiene leves ut i hele organisasjonen og strategisk integrasjon slik at alt i organisasjonen leder til en retning.

Sharing is caring. La oss bli gode sammen!

«FundraisingFredag er en god arena for læring, som gjør det enkelt å følge med»

- Solfrid Bøe, Produktsjef/Fundraiser privatmarkedet Redningsselskapet

Les mer

Kursholdere

Marius Hammer (NO)

Marius Hammer

Leder for Knif Fundraising

Idé og analyse Marius Hammer har bred erfaring fra fundraising for et bredt spekter av frivillige organisasjoner. Han ledet bøsseaksjonen Aksjon Håp i 2006, som samlet inn 50 millioner kroner. Han har vært innsamlingsleder i Normisjon, fastgiveransvarlig i UNICEF Norge, og ansatt i fire NRK TV-aksjoner. Marius er opptatt av samspillet mellom den gode idé og den grundige analyse. Gjennom mange år som fundraisingsrådgiver har han hjulpet mange organisasjoner å øke sine gaveinntekter. Marius er i dag daglig leder av Knif Fundraising.
Øyvind Woie

Øyvind Woie

Foredragsholder

Generalsekretær i KABB, Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte
Øivind Augland

Øivind Augland

Foredragsholder

Øivind er grunnlegger og daglig leder av Xpand Norge AS. Han er utdannet cand.teol og har arbeidet som prest, men har i de siste 10 årene flyttet fokuset. Nå jobber han tett med en rekke toppledere som personlig coach, og har bidratt med ledertrening og strategiutvikling i flere store organisasjoner og bedrifter.