ASKO Servering: En fagdag for deg som jobber med storhusholdning
Foto: ASKO

ASKO Servering: En fagdag for deg som jobber med storhusholdning

Fra grønnsaksinspirasjon til institusjonelle trender

Nøkkelinformasjon

Sted

KIT-akademiet, Kalbakken, Oslo

Tid

Onsdag 11. september

09:30-14:00

Legg til i kalender

Kursavgift

Gratis

Meld deg på her

Frist: Onsdag 4. september

Sammen med ASKO Servering inviterer vi til en inspirerende fagdag

Bli med oss for å utforske nye metoder for tilberedning og presentasjon av grønnsaker, samtidig som vi utforsker hvordan vi kan redusere matsvinn og forbedre kjøkkenøkonomien ved å bruke hele grønnsaken til spennende retter.

I tillegg vil ASKO servering presentere et foredrag om de nyeste trendene innen institusjonsmat. Oppdag hvordan dagens trender påvirker menyvalg og matkultur i institusjoner, med et særlig fokus på bærekraft, ernæring og smaksopplevelser.

Fagdagen vil være en arena for å dele suksesshistorier og diskutere utfordringer. Bli med oss for å smake, lære og la deg inspirere!

Les mer her