Grunnleggende økonomistyring for ledere, Oslo
Foto: IStock

Grunnleggende økonomistyring for ledere, Oslo

Få økt kompetanse for å sikre god økonomistyring

Publisert: 22.09.2023 - Oppdatert: 16.10.2023

Nøkkelinformasjon

Sted

Knif kurslokaler

Storgata 33A

0184 Oslo

Tid

Torsdag 30. november

10:00-13:30

Legg til i kalender

Kursavgift

Kr. 1990 inkl. lunsj

Meld deg på her

Frist: Torsdag 23. november

Hvordan sikre god økonomistyring

Som leder må du ha kontinuerlig kontroll og oppdaterte styringstall når beslutningene skal tas. Det er ditt ansvar og er avgjørende for at din organisasjon skal lykkes.

I dette kurset vil du få praktiske råd og tips til hvordan du som leder på best mulig måte kan sikre god økonomistyring. Du vil få økt innsikt og forståelse for hva du bør følge med på for å ha riktig oversikt over den økonomiske statusen i din organisasjon. 

Dette kurset er spesielt tilpasset deg som er toppleder eller leder med økonomiansvar.

Tema vi gjennomgår i kurset

1

Hvorfor fokus på økonomistyring

2

Hvordan få fokus på økonomistyring

3

Periodisering

4

Budsjettering

5

Caseoppgaver

Foredragsholdere

Irene Aarseth

Irene Aarseth

Irene har bachelor i økonomi og administrasjon. Hun jobber i Knif Regnskap som teamleder for team Oslo og forretningsutvikler for Knif Consulting. Irene har lang erfaring fra skolesektoren og har jobbet som administrasjons- og økonomileder i både skole og høyskole. Hun har også flere års erfaring med ledelse innen frivillighet. Hun brenner for og er sterkt engasjert i det frivillige også på fritiden.
Jakob L. Berglund

Jakob L. Berglund

Jakob L. Berglund er statsautorisert revisor og jobber som fagrådgiver innenfor økonomi i Knif Regnskap. Han har lang fartstid innenfor revisjon og regnskap, og har også undervist i finansregnskap på Universitetet i Agder. Kompetanse og formidlingsevne gjør foredragene til Jakob lærerike og spennende. Jakob har også i mange år vært engasjert i det frivillige Norge.

Det er bindende påmelding og kursavgiften er ikke refunderbar. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset avholdes.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Vil du vite mer om våre løsninger rundt kurs og kompetanseheving, og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta: