Grunnleggende økonomistyring

Grunnleggende økonomistyring

Dette webinaret er for deg som sitter med økonomiansvar og som ønsker bedre innsikt i ulike hovedområder for å kunne utføre god økonomistyring.

Kurs

Nøkkelinformasjon

Sted

Webinar

Tid

Tirsdag 25. mai

09:00-11:00

Legg til i kalender

Kursavgift

Kr. 990

Meld meg på

Frist: Tirsdag 25. mai

Dette webinaret er for deg som sitter med økonomiansvar og som ønsker bedre innsikt i ulike hovedområder for å kunne utføre god økonomistyring.

God økonomistyring krever at du har god innsikt i ulike hovedområder og vi vil i dette webinaret gjennomgå grunnleggende regler og gi deg en dypere forståelse av samhandlingen mellom balanse og resultat. Vi vil også gå gjennom budsjett-rapportering. Webinaret har en praktisk tilnærming og vi vil gjennomgå ulike case i webinaret.

Dette kurset er for deg som ønsker gode innspill til hvordan du kan styre ditt arbeidsområde bedre. Du vil sitte igjen med ulike grunnleggende knagger og prinsipper som vil hjelpe deg til å ha kontroll over økonomien.

Kursinnhold Grunnleggende økonomistyring

Fornuftige retningslinjer/tommelfingerregler

Balanse- og resultatpåvirkninger, Periodiseringer

Budsjettering

Regnskapsrapporter

Ku​rsbevis

Det vil bli utstedt kursbevis til deltakere hvis ønskelig. Kurset dekker etterutdanningskrav for autoriserte regnskapsførere.  

Det er bindende påmelding og kursavgiften er ikke refunderbar. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset avholdes.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål rundt vårt kurstilbud? Send inn skjemaet og vi kontakter deg så snart vi har anledning!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Kursholder

Jakob L. Berglund

Jakob L. Berglund

Foredragsholder

Jakob L. Berglund er utdannet revisor og jobber i Knif Regnskap som rådgiver innenfor økonomi. Han har lang fartstid innenfor revisjon og regnskap, og har også undervist i finansregnskap på Universitetet i Agder. Denne kompetansen samt hans evne til å formidle på en engasjerende måte, samt hans genuine interesse for faget, gjør kurset lærerikt og spennende. Jakob har også i mange år vært engasjert i det frivillige Norge på fritiden.

Kontakt

Marta Dortea Lian

Marta Dortea Lian

Rådgiver marked / Salgskontakt, Kurs og kompetanse
971 85 412 Epost ikon