Kommuniserende ledelse - Lederprogram over 10 mnd, Oslo

Kommuniserende ledelse - Lederprogram over 10 mnd, Oslo

Vi ønsker å dyktiggjøre deg som leder/beslutningstaker i å avdekke eget potensiale og beskrive tiltak som gjør deg i stand til å gjennomføre gode prosesser, både på individ og organisasjonsnivå.

Publisert: 18.06.2021 - Oppdatert: 27.10.2021

Nøkkelinformasjon

Sted

Oslo, Norge

Tid

Tirsdag 16. august - Lørdag 13. mai Legg til i kalender

Kursavgift

Kr. 40 000 (Kost & losji samling 7 ikke inkl. i pris)

Meld deg på her

Frist: Fredag 20. mai

Ledere, organisasjoner og bedrifter har vært gjennom krevende uker og måneder. Utviklingsprosesser har vært satt på hold i lang tid. Mye av det man burde gjort har ikke vært mulig å gjennomføre. Mye er viktig i tiden etterpå. Men påfyll av energi, kompetanse og innsikt er felles for mange.

 

Målsettingen er å dyktiggjøre deltagerne i å avdekke eget potensiale og beskrive tiltak som gjør lederen i stand til å gjennomføre gode prosesser, både på individ og organisasjonsnivå. Målgruppen for programmet er ledere og beslutningstakere fra alle nivå i det frivillige og ideelle Norge.

 

Kommuniserende ledelse kombinerer korte teoriøkter med mye praktisk treningsarbeid, og det fokuserer på hvordan vi som ledere kan ansvarlig gjøre kolleger og andre gjennom bruk av nyttige ferdigheter og gode intensjoner.
 
Programmet består av individ- og teamrettede etapper, og praktisk teamutvikling vil bli viet betydelig plass. Sertifiseringsprogrammet varer omtrent 10 måneder og inneholder syv etapper over totalt 14 dager. Programmet avsluttes med en muntlig og praktisk eksamen som gir rett til å benytte tittelen Sertifisert Prestasjonscoach. 
 
Over tusen personer innenfor næringslivet har vært gjennom programmet «Kommuniserende ledelse» de siste ti årene. Det er første gang dette programmet settes opp tilrettelagt for det frivillige og ideelle Norge.   
 
Jannes Mesel sitt hjerte for å hjelpe organisasjoner og menigheter til å nå målene sine, samt alle de gode tilbakemeldingene tidligere deltakere har gitt, gjør at vi med stor frimodighet kan anbefale dette lederprogrammet for ledere og beslutningstakere innen det frivillige og ideelle Norge.  

Oversikt over tematikk på samlingene

JTI-preferanser – «INNSIKT GIR UTSIKT» - 16. august 2022

Gjennomgang av JTI-preferansekartlegging gir innsikt i egen adferd, og forståelse og toleranse for andres ulikheter. Bedre innsikt gir bedre utsikt! 

Kommunikasjonstrening – 12.-13. september 2022

Innlæring av kommunikative grunnferdigheter for å drive gode endringsprosesser. Innsikt i mestringskultur og adferds økonomi. 

Relasjon – 24.-25. oktober 2022

Betydningen av å utfordre og ansvarlig gjøre for å bygge tillit som base for god ledelse. Evne å hente ut potensiale av medarbeidere gjennom god feedback, rette forventningsnivå og målrettet coaching 

Team og prosess – 12.-13. desember 2022

Mentale modeller, stresshåndtering, gruppepsykologisk trygghet og praktisk trening å teamcoaching ferdigheter og prosessforståelse. 

Tema- og gruppedynamikk – 6.-7. februar 2023

Teamdynamikk og teamprosesser i egen hverdag. Hvordan få et team til å prestere gjennom felles mål, roller, rutiner og trygge relasjoner. 

Team – coacher team – 17.-18. april 2023

Design, gjennomføring og evaluering av endringsprosess. 

Sertifisering – 10.-13. mai 2023 (overnatting kurssted - kost/losji kommer i tillegg)

Du får en unik innsikt hva et høyt presterende team virkelig er. Deltagerne sertifiseres som individ- og teamcoach. 

Foredragsholder

Janne Mesel

Janne Mesel

Janne Mesel har 20 års erfaring som leder- og organisasjonsutvikler i både offentlig- og privat sektor samt ideelle organisasjoner, både innen kirke, bistand og frivillighet. Hun har en solid erfaring fra både mellom- og topplederutvikling. Janne har spesialisert seg innen coaching og prosessledelse på individ- og organisasjonsnivå. Hun har også en solid og lang erfaring innen konflikthåndtering og stressmestring. Janne har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon og en mastergrad i organisasjonspsykologi. I tillegg har Janne et stort hjerte for det frivillige arbeidet.

Velkommen til et program som garantert vil bevege deg. Både som leder og menneske. 

Det er bindende påmelding og kursavgiften er ikke refunderbar. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset avholdes. 

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål rundt vårt kurstilbud? Send inn skjemaet og vi kontakter deg så snart vi har anledning!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Kontakt

Marta Dortea Lian

Marta Dortea Lian

Rådgiver marked / Salgskontakt, Kurs og kompetanse
971 85 412 Epost ikon