Skatteplikt for frivillige organisasjoner

Skatteplikt for frivillige organisasjoner

Dette kurset er for deg som er leder i en frivillig organisasjon, og som har omsetning der du er i tvil om dette kan være skattepliktig. Spesielt ved utleie av fast eiendom anbefales kurset sterkt.

Kurs

Nøkkelinformasjon

Sted

Webinar

Tid

Onsdag 19. mai

09:00-11:00

Legg til i kalender

Kursavgift

Kr. 990

Meld meg på

Frist: Tirsdag 18. mai

Ved å delta på dette webinaret vil du sitte igjen med et godt bilde av hva som er de utløsende faktorene for at skatteplikt skal inntre, og du vil få presentert ulike interessante og reelle case fra vår erfaring på området. 

Det er mange som antar at frivillige organisasjoner automatisk er skattefrie, uansett hva driften inneholder. Dette er ikke tilfellet og spesielt ikke ved utleie av fast eiendom. Knif regnskap bistår organisasjoner med avklaring av sin skattestatus og vi bistår også med søknader til skatteetaten.  

Det vil bli anledning til å stille spørsmål underveis og i etterkant av kursslutt.​

Kursinnhold Skatteplikt

Gjennomgang av regelverk

Gjennomgang av ulike case

Kursbevis

Det vil bli utstedt kursbevis til deltakere hvis ønskelig. Kurset dekker etterutdanningskrav for autoriserte regnskapsførere og gir 2 timer i skatt/avgift. 

Det er bindende påmelding og kursavgiften er ikke refunderbar. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset avholdes.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål rundt vårt kurstilbud? Send inn skjemaet og vi kontakter deg så snart vi har anledning!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Kursholder

Jakob L. Berglund

Jakob L. Berglund

Foredragsholder

Jakob L. Berglund er utdannet revisor og jobber i Knif Regnskap som rådgiver innenfor økonomi. Han har lang fartstid innenfor revisjon og regnskap, og har også undervist i finansregnskap på Universitetet i Agder. Denne kompetansen samt hans evne til å formidle på en engasjerende måte, samt hans genuine interesse for faget, gjør kurset lærerikt og spennende. Jakob har også i mange år vært engasjert i det frivillige Norge på fritiden.

Kontakt

Marta Dortea Lian

Marta Dortea Lian

Rådgiver marked / Salgskontakt, Kurs og kompetanse
971 85 412 Epost ikon