Webinar: Slik kan du få flere til å ville jobbe for deg
Foto: Knif Jobb

Webinar: Slik kan du få flere til å ville jobbe for deg

Få inspirasjon, faglig påfyll og praktiske råd som vil hjelpe deg i rekrutteringsarbeidet, av rekrutteringsfirmaet Knif Jobb

Kurs Kurs- og konferanse
Publisert: 24.05.2023 - Oppdatert: 24.05.2023

Nøkkelinformasjon

Sted

Online

Tid

Onsdag 7. juni

09:00-11:00

Legg til i kalender

Kursavgift

Gratis

Meld deg på her

Frist: Onsdag 7. juni

Å rekruttere koster både tid og penger, men det handler mest av alt om mennesker. Behovet for bistand til rekruttering øker blant frivillige og ideelle organisasjoner. Nå etablerer HAMNØY AS og Knif AS jobbportalen og rekrutterings- og rådgivningsfirmaet Knif Jobb sammen.

Knif Jobb er etablert og sammen med Knif Kompetanse har nå gleden av å invitere til et gratis webinar om rekruttering. I webinaret vil du få inspirasjon, faglig påfyll og praktiske råd som vil hjelpe deg i rekrutteringsarbeidet.

Meny

1

Derfor etablerer vi Knif Jobb

Daglig leder i Knif Jobb og HAMNØY, Jan Tore Hamnøy, vil fortelle om etableringen av Knif Jobb og tjenestene vi vil tilby det ideelle og frivillige Norge.

2

Krasjkurs i klarspråk for rekrutterere

Gjest: Michelle Uller, språkkonsulent og kursholder i NTB Arkitekst.

Michelle hjelper virksomheter med klar og troverdig kommunikasjon. Hun har en mastergrad i retorikk og språklig kommunikasjon fra Universitetet i Oslo. Michelle har skrevet masteroppgave om hvordan ulike lesere oppfatter språket i stillingsannonser.

3

Stillingsannonser som treffer målgruppen

Knif Jobb og HAMNØY har god kompetanse og erfaring med stillingsannonsering og employer branding. Hva er viktig å tenke på? Hvordan treffer du målgruppen effektivt?

4

Kan vi stole på tester?

Gjest: Fra vår testleverandør Assessio får vi besøk av Head of Customer Success Sondre Lien Julsrud.

Sondre er en faglig spesialist innen arbeidspsykologiske tester og har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo.

Vi håper at du har anledning til å delta på webinaret sammen med oss. Vi kan love god stemning og et godt og inspirerende faglig innhold!

Foredragsholdere

Jan Tore Hamnøy

Jan Tore Hamnøy, Knif Jobb

Daglig leder og rådgiver i Knif Jobb og HAMNØY AS. Han er en erfaren leder med stort nettverk, god oversikt og mer enn 23 års erfaring fra privat næringsliv og utvelgelse av ledere og fagspesialister. Han har åtte års erfaring som konsulent.
Michelle Uller

Michelle Uller

Språkkonsulent og kursholder i NTB Arkitekst. Michelle hjelper virksomheter med klar og troverdig kommunikasjon. Hun har en mastergrad i retorikk og språklig kommunikasjon fra Universitetet i Oslo. Michelle har skrevet masteroppgave om hvordan ulike lesere oppfatter språket i stillingsannonser.
Sondre Lien Julsrud

Sondre Lien Julsrud

Head of Customer Success i Assessio. Sondre er en faglig spesialist innen arbeidspsykologiske tester og har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo.