Skatteplikt for frivillige organisasjoner

Skatteplikt for frivillige organisasjoner

Dette kurset er for deg som har omsetning hvor det er tvil om skatteplikt og du vil få kunnskap om utløsende faktorer for skatteplikt. Dekker etterutdanningskrav for revisor/aut. regnskapsførere.

Nøkkelinformasjon

Sted

Webinar. Pris: kr.890

Tid

10.12.2020 09:00 - 11:00

Legg til i kalender

Arrangeres for

Ideelle og frivillige organisasjoner

Meld deg på her

Påmeldingsfrist: 09.12.2020 23:55

Ved å delta på dette webinaret vil du sitte igjen med et godt bilde av hva som er de utløsende faktorene for at skatteplikt skal inntre, og du vil få presentert ulike interessante og reelle case fra vår erfaring på området. Det er mange som antar at frivillige organisasjoner automatisk er skattefrie, uansett hva driften inneholder. Dette er ikke tilfellet og spesielt ikke ved utleie av fast eiendom. Knif regnskap bistår organisasjoner med avklaring av sin skattestatus og vi bistår også med søknader til skatteetaten. Det vil bli anledning til å stille spørsmål underveis og i etterkant av kursslutt.​

Kursinnhold Skatteplikt

Gjennomgang av regelverk

Gjennomgang av ulike case

Det er bindende påmelding og kursavgiften er ikke refunderbar. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset avholdes.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål rundt vårt kurstilbud? Send inn skjemaet og vi kontakter deg så snart vi har anledning!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Ja, jeg er klar over at informasjonen i dette skjemaet behandles i tråd med personvernerklæringen og medlemsbetingelsene i KNIF.
Daniel Sørensen, Daglig leder i GMS Eiendom AS

Kurs og kursholder Jakob Berglund fra Knif Regnskap kan på det varmeste anbefales!

- Daniel Sørensen, Daglig leder i GMS Eiendom AS

Les mer

Kursholdere

Jakob L. Berglund

Jakob L. Berglund

Foredragsholder
Jakob L. Berglund er utdannet revisor og jobber i Knif Regnskap som rådgiver innenfor økonomi. Han har lang fartstid innenfor revisjon og regnskap, og har også undervist i finansregnskap på Universitetet i Agder. Denne kompetansen samt hans evne til å formidle på en engasjerende måte, samt hans genuine interesse for faget, gjør kurset lærerikt og spennende. Jakob har også i mange år vært engasjert i det frivillige Norge på fritiden.

Kontakt

Marta Dortea Lian

Marta Dortea Lian

Rådgiver marked / Rådgiver marked/Kurskoordinator
971 85 412 Epost ikon