Nøkkelinformasjon
Sted
Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, Oslo
Tid
Onsdag 27. november
09:00
Legg til i kalender
Kursavgift
Gratis
Frist: Torsdag 21. november
Anne Lindmo: «Mot til å lykkes»
Ved åpningen holder Anne Lindmo foredraget «Mot til å lykkes», før deltakerne kan møte over 50 av Knifs samarbeidspartnere og delta på flere matnyttige seminarer.
Konferansen er for ansatte i Knifs medlemsorganisasjoner.
Program
- 09:0 Registrering
- 09:45 Fellessamling med blant annet Anne Lindmo
- 11:15 Messe og minglelunsj
- 13:30 Faglige seminarer: Renhold | De nye kostrådene
- 15:00 Slutt
13:30 Seminar 1: Renhold
Hvorfor er riktig dosering så viktig, og hva er bærekraft i praksis? Vi snakker også om rett valg av kjemi, og hvordan vi i større grad kan utnytte hverandres kompetanse i hverdagen.
Foredragsholder
Stian Godeng, Norengros
Fagkonsulent
Stian Godeng er ansatt hos Norengros Johs Olsen og holder renholdkurs.
14:00 Seminar 2: De nye kostrådene
De nye kostrådene oppfordrer oss til å øke andelen frukt og grønt betydelig. Hvordan gjøre dette i praksis?
Foredragsholder
Håvard Ravn Larsen, BAMA Storkjøkken
Fagsjef
Hovedoppgaven til Håvard går på bruk av frukt og grønt, fisk og vilt. Da med fokus på utnyttelse av råvaren, norsk og større andel av frukt og grønt på tallerken. Han har mye kurs for kantiner, hotell og lærlinger, samt litt produktutvikling og mat foto.
Vi tar forbehold om endringer i programmet.