Foto: Privat | iStock

Storhusholdningskonferansen 2024

En gratis inspirasjonsdag i matgledens tegn!
 

Nøkkelinformasjon

Sted

Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, Oslo

Tid

Onsdag 27. november

09:00-15:00

Legg til i kalender

Kursavgift

Gratis

 

Frist: Torsdag 21. november

Meld deg på her

Anne Lindmo: «Mot til å lykkes»

Ved åpningen holder Anne Lindmo foredraget «Mot til å lykkes», før deltakerne kan møte over 50 av Knifs samarbeidspartnere og delta på flere matnyttige seminarer.

Konferansen er for ansatte i Knifs medlemsorganisasjoner.

Program

  • 09:0 Registrering
  • 09:45 Fellessamling med blant annet Anne Lindmo
  • 11:15 Messe og minglelunsj
  • 13:30 Faglige seminarer: Renhold | De nye kostrådene
  • 15:00 Slutt

13:30 Seminar 1: Renhold

Hvorfor er riktig dosering så viktig, og hva er bærekraft i praksis? Vi snakker også om rett valg av kjemi, og hvordan vi i større grad kan utnytte hverandres kompetanse i hverdagen. 

Foredragsholder

Stian Godeng, Norengros

Fagkonsulent
Stian Godeng er ansatt hos Norengros Johs Olsen og holder renholdkurs.

14:00 Seminar 2: De nye kostrådene

De nye kostrådene oppfordrer oss til å øke andelen frukt og grønt betydelig. Hvordan gjøre dette i praksis? 

Foredragsholder

Håvard Ravn Larsen, BAMA Storkjøkken

Fagsjef
Hovedoppgaven til Håvard går på bruk av frukt og grønt, fisk og vilt. Da med fokus på utnyttelse av råvaren, norsk og større andel av frukt og grønt på tallerken. Han har mye kurs for kantiner, hotell og lærlinger, samt litt produktutvikling og mat foto.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore Risdal, Knif Innkjøp

Leder storhusholdning og salg
40 40 59 94 | | risdal@knifinnkjop.no