Knif Fundraising søker tekstforfatter
Foto: iStock

Knif Fundraising søker tekstforfatter

Publisert: 26.03.2021 - Oppdatert: 07.06.2024

---

Vil du bidra til at frivillige organisasjoner kan gjøre mer av det gode de er satt til verden for å gjøre?

Hos oss får du spennende utfordringer og blir en del av et sterkt fagmiljø som strekker seg langt for hverandre og kundene våre. Som tekstforfatter vil du bistå våre kunder med ulike kreative oppgaver med målsetning om å skape sterk og bærekraftig gavevekst for våre kunder. Vi arbeider innen de fleste områder innen innsamling, blant annet: online fundraising, konseptutvikling, telemarketing, takk og lojalitet, storytelling, dialogvenner (leadsgenerering), samt DM, og har workshops innen flere tema.

I dag består teamet vårt av en blanding av både ansatte og innleide. Vi er et team av profesjonelle fundraisere, fagspesialister og prosjektledere med lang fartstid i bransjen. Vi følger med på det som rører seg av behov og muligheter, noe som kommer våre kunder til gode. Vi er et lite firma som vokser fort, og vår kultur er preget av stort engasjement og god takhøyde. 

Nå ser vi etter en dyktig tekstforfatter som ønsker å bistå våre spennende kunder med å lage DMer, nyhetsbrev, storytelling, telemanus, blogginnlegg, takketekster, annonser for online fundraising og ulike andre tekster. Du vil også ha fokus på tekst til våre nettsider og  nyhetsbrev. Her får du også mulighet til å utvikle personas med kunder og gjennomføre ulike workshops. Hos oss vil du få mulighet til å delta i spennende prosjekter og bidra til å videreutvikle produktene våre. 

DIN PROFIL

Vi ser etter deg som ønsker utviklingsmuligheter i en spennende organisasjon i vekst. Vi ser for oss at du har erfaring fra å ha jobbet som tekstforfatter, med design eller markedsføring. Du har gjerne litt basiskunnskaper innen fundraising eller ønsker å lære mer om dette. Som person er du selvstendig og har en stor faglig nysgjerrighet. Du trigges av å ha selvstendige ansvarsområder, samtidig som du er en del av et team som spiller hverandre gode. 

For denne stillingen vil det være en fordel å være analytisk anlagt, samtidig som du har gode kreative evner. 

Hos oss bruker vi mange ulike systemer og kommunikasjonsformer, det er derfor viktig at du har gode digitale ferdigheter, og kommuniserer godt på norsk både muntlig og skriftlig. 

Personlige egenskaper vi vil verdsette høyt er at du er proaktiv og selvsikker – men samtidig ydmyk, åpen og ærlig. Vi ser for oss at du er komfortabel med å stå foran både store og små forsamlinger. Til tider kan det være et høyt tempo og mange baller i luften, og du må derfor tåle litt stress og trives med en dynamisk hverdag. 

HVORFOR VELGE KNIF FUNDRAISING NÅ?

Hos oss vil du få gode utviklingsmuligheter, og mulighet til å bidra i en stor bredde av prosjekter som skal bidra til gavevekst for våre kunder. Du blir en del av et miljø hvor tonen er kjapp og uformell, og hvor dine ideer og initiativer blir verdsatt.

Vi opererer i et spennende marked, med flere spennende og store prosjekter fremover, og vi har store ambisjoner for fremtiden!

Kontoret vårt er lokalisert sentralt i Oslo. For den rette kandidaten kan det legges opp til en mer fleksibel løsning og mulighet til å sitte hvor du vil når du jobber. 

Knif Fundraising er åpen for en lavere stillingsprosent enn 100 % dersom det er ønskelig.

Som en del av vårt team vil du ikke bare få konkurransedyktig lønn, men også Norges beste innskuddspensjonsordning og solide forsikringsordninger.


SØK HER: https://knifjobb.no/stilling/knif-fundraising-tekstforfatter/ 

Søknadsfrist:  30. juni 2024 – søknader vurderes fortløpende.

Knif Fundraising bistår frivillige organisasjoner i å øke sine gaveinntekter. På den måten kan organisasjonene bruke mer tid på det gode de er satt til verden for å gjøre. Sammen med våre kunder designer og gjennomfører vi en fundraising vekststrategi. Gjennom en bred palett av tjenester og workshops vil vi skape en sterk og bærekraftig gavevekst for våre kunder. 

Vi er eiet av 64 frivillige organisasjoner og er en del av Knif-fellesskapet som blant annet tilbyr tjenester innen regnskap, forsikring, kompetanseheving og rekruttering. Knif sitt felles mål er å frigjøre betydelige ressurser som frivillige organisasjoner heller kan benytte til sitt formål.

Se mer på 
https://knif.no/fundraising/