Nordic Fundraising Academy

Nordic Fundraising Academy

Fundraising-utdannelsen er for alle som arbeider professionelt med fundraising, enten du er ny eller har vært mange år i branchen.

Nytt spennende tilbud fra Knif Fundraising

Hvordan kan du bygge en lønnsom og pålitelig database av givere? Hva krever det å bygge verdifulle og vedvarende relasjoner med dine givere? Hva bør du både vite og gjøre for å ta med din organisasjon til et nytt nivå innen fundraising? Nordic Fundraising Academy gir deg innføring i effektive fundraisingverktøy og tar deg med på en reise. Du blir utfordret og kommer videre med nye, veldokumenterte og effektive måter å arbeide på. Vi hjelper deg ved å tilgjengeliggjøre konkrete verktøy og kompetanse som kan løfte fundraisingarbeidet, så du kan samle enda flere penger til organisasjonens gode og viktige formål. (Merk: informasjonstekstene om Nordic Fundraising Academy vil være skrevet på enten norsk eller dansk på denne nettsiden)

Vil du vite hvordan NFA kan øke din kompetanse og øke gaveinntektene til din organisasjon?

Vi vil utfordre det eksisterende, måtene vi arbeider og måler resultater på, så vi kan lykkes enda bedre – og vite hvorfor.

Les mer

Årshjul og innhold for NFA-utdannelsens fire moduler

Vi giver dig hands-on værktøjer, viden, inspiration og du får et værdifuldt netværk af andre professionelle fundraisere og altid adgang til ekspertviden.

Les mer

Presentasjon av våre undervisere på NFA

Dyktige undervisere fra hele verden!

Les mer

Hvor mye koster NFA-utdannelsen?

En utdannelse for alle der arbeider professionelt med fundraising

Les mer

Registrering

Registreringen til Nordic Fundraising Academy åpner 15. mars 2021

Kontakt Knif Fundraising

Cecilia Sbertoli

Cecilia Sbertoli

Administrasjonsleder
40 40 59 92 Epost ikon