Mangeårig leder for NRK TV-aksjonen går til Knif Fundraising
Foto: Olav A. Saltbones

Mangeårig leder for NRK TV-aksjonen går til Knif Fundraising

Etter 12 år i TV-aksjonen NRK begynner lederen for verdens største dugnad, Vibecke Østby, som senior rådgiver i Knif Fundraising.

Publisert: 15.11.2022 - Oppdatert: 16.11.2022

Unik erfaring fra TV-aksjonen

De siste syv årene har Vibecke hatt det nasjonale lederansvaret for NRK TV-aksjonen. I den rollen har hun bygget opp en unik kompetanse innen mobilisering og innsamling, som kundene til Knif Fundraising nå få glede av.

Østby vil utvikle nye innsamlingsrelaterte tjenester, og arbeide tett på de frivillige organisasjonene som er kunder i Knif Fundraising.

Vi er svært fornøyde med denne rekrutteringen, som vil gi oss øket kapasitet og kompetanse i samarbeidet med våre kunder. Vi finnes for å øke gaveinntektene til frivillige organisasjon, og med denne ansettelsen er vi enda bedre rustet til det sier daglig leder Marius Hammer.

Knif Fundraising er eiet av 64 frivillige organisasjoner, og har som formål å skape trygg og bærekraftig gavevekst for sine kunder. Kundegrunnlaget spenner fra humanitære organisasjoner, via kirke og misjon til skoler og utdanningsinstitusjoner.

Vibecke Østby blir en del av et kjerneteam på fire medarbeidere, og ytterligere ni freelancere og samarbeidspartnere som arbeider for Knif Fundraising.

Jeg gleder meg til å starte hos Knif Fundraising sammen med den positive og dyktige gjengen der. Det skal bli så fint å fortsette å jobbe med frivilligheten og viktige organisasjoner som samfunnet vårt trenger. Jeg ser frem til å bruke min kompetanse og erfaring til å øke inntjeningen og synligheten for dem, sammen med dem sier Vibecke Østby.

Jeg gleder meg til å starte hos Knif Fundraising sammen med den positive og dyktige gjengen der. Det skal bli så fint å fortsette å jobbe med frivilligheten og viktige organisasjoner som samfunnet vårt trenger. Jeg ser frem til å bruke min kompetanse og erfaring til å øke inntjeningen og synligheten for dem, sammen med dem.

- Vibecke Østby, senior rådgiver

Vibecke Østby tiltrer 1.1.2023.

Kontakt oss i Knif Fundraising

Ja takk, jeg vil gjerne motta