Bli kjent med oss

Teamet består av profesjonelle og erfarne fundraisiere og fagspesialister fra den skandinaviske innsamlingsbransjen. Vi har en sterk drive for å bistå våre kunder til å øke sine gaveinntekter.

Knif Fundraising teamet

Bilde av Marius Hammer

Marius Hammer

Senior fundraiser, daglig leder 93 41 10 42 Epost ikon
Marius har bakgrunn fra organisasjoner som Normisjon, UNICEF, Aksjon Håp og NRK TV-aksjonen.
Han er opptatt av den gode idéen, i samspill med hva giverdataene viser. Dataanalyse og å bygge sten på sten er sentralt i hvordan han hjelper sine kunder å skape vekst.
Når Marius ikke er kaffelattedrikkende fundraiser, er han ivrig campingentusiast og lever en god andel av året i campingvogn. En del kontraster der, altså.
Bilde av Cecilia Sbertoli

Cecilia Sbertoli

Digital fundraiser, administrasjonsleder 40 40 59 92 Epost ikon
Cecilia har jobbet mange år i KNIF, med alt innenfor kontordrift, administrasjon, kundebehandling, kurs og konferanser og HR. De siste årene har hun jobbet som administrasjonsleder og prosjektleder i Knif Fundraising fra La Vila Joiosa, Spania. Cecilia jobber tett mot alle prosesser i Knif Fundraising, med spesielt fokus på digital innsamling.
Hun er opptatt av ryddige, dynamiske og gode prosesser. Hun har daglig kontakt og oppfølging av kundene, og opplever det givende å få jobbe så tett med dem.
På fritiden går Cecilia turer med hunden på strandpromenaden - med en god podcast på øret.
Bilde av Linda H. Kristiansen

Linda H. Kristiansen

Fundraiser DM, prosjektleder 48 14 06 09 Epost ikon
Linda har jobbet i mange år for Knif Regnskap, særlig innenfor HR og administrasjon. I 2022 begynte hun som prosjektleder i Knif Fundraising og vil ha særlig fokus på prosessen rundt DM.
Selv om hun egentlig er utdannet spesialsykepleier, er genet for samarbeid med kunder og ønske om at de skal lykkes med sine oppgaver så absolutt til stede. Hun liker å få ting til, og samspill og dialog med kunde er noe hun setter høyt.
Linda skulle ønske hun hadde en ting hun nerdet på… den tingen har hun ikke funnet ennå, så da går det meste av fritiden med til familie og venner.
Bilde av Charlotte Dyhr

Charlotte Dyhr

Senior fundraiser
Charlotte er grunnlegger av vår samarbeidspartner Nordic Fundraising Academy, og er rådgiver i Knif Fundraising.
Hun er udannet innenfor fundraising, kommunikasjon og ledelse. Charlotte har over 20 års erfaring med humanitært og kirkelig arbeid i forskjellige organisasjoner. Hun ser det som sin viktigste oppgave å sikre at alle er med i dialogen og læringen. Hun ønsker å sørge for det gode læringsmiljø og hands-on erfaring.
Bilde av Anita Sæterøy

Anita Sæterøy

Konseptutvikler
Anita har bakgrunn fra tekstarbeid, kommunikasjon, merkevarebygging og markedsføring gjennom sitt firma KreaPly.
Som konseptutvikler og designer er hun opptatt av nærhet og god kommunikasjon med mottaker/giver og selve følelsen som fremkalles gjennom din organisasjons uttrykk.
På fritiden liker hun å drive med handyarbeid, male, fotografere eller padle kajakk og sykle i skogen.
Bilde av Christer Borge-Lunde

Christer Borge-Lunde

Prosjektleder telemarketing
Christer jobber som prosjektleder i telemarketingbyrået Dialog Norge som er samarbeidspartner til Knif Fundraising.
Han har jobbet med telemarketing og fundraising i syv år med både store og små organisasjoner.
Christer trives godt i rollen som prosjektleder og er vant med ansvar for kampanjeplanlegging, kunderådgivning, rapportering, coaching og blir derfor ofte et kontaktpunkt for kunden og andre leverandører involvert i kampanjene.
Fritiden går i det store og det hele med til familie, lage musikk, brettspill / spill og hund.
Bilde av Eldbjørg Ukkelberg Rønneberg

Eldbjørg Ukkelberg Rønneberg

Tekstforfatter
Våre kunder får hjelp av Eldbjørg til å skrive gode tekster og historier til blant annet DM, nettsiden og sosiale medier.
Eldbjørg har master i språk- og kulturfagenes didaktikk og har undervist norsk i ungdoms- og videregåendeskole, i over 10 år. Der har hun vært særlig interessert i litteraturformidling, skriveprosesser og tverrfaglige arbeid.
Eldbjørg er opptatt av å forstå hvordan ting henger sammen. Ikke i maskiner, men i mennesket og mellom menneskene. Hun tror vi trenger hjelp av historier til å forstå hvilke roller vi spiller, slik at vi kan ta mer regi i eget liv.
På fritiden har hun oppdaget hip hop. Dansing er en ganske god erstatning for dressurridning, selv om hun savner å låne styrken fra det store dyret med de vakre øynene.
Bilde av Fullstakk

Fullstakk

Samarbeidspartner på digital fundraising
Fullstakk øker din inntekt gjennom datadrevet digital markedsføring og har tallene som underbygger det.
Rette segmenter, annonser, og konverteringer: Ikke bare genererer vi klikk og merkeverdi, vi skaper også konverteringer som blir til salg, kunder, medlemmer eller givere gjennom blant annet SEM, Facebook, og programmatiske annonser.
Optimaliser din digitale kundereise: Vi analyserer hele din digitale kundereise, og identifiserer hvor potensielle kunder , medlemmer og givere faller fra. Deretter begynner vi arbeidet med å implementere tiltak basert på målbar data.
Bilde av Bendik Schøien, Lene Nyheim og Gro Otterstad

Bendik Schøien, Lene Nyheim og Gro Otterstad

Grafisk designere
Våre grafiske designere jobber til daglig i Tyde Design og Bardus Design.
De ganske enkelt elsker det de arbeider med. De bruker sin kompetanse til å «oversette» hva kunden ønsker til et formspråk som skaper ønsket effekt hos mottakeren. De jobber med DM, nettsider, annonser til sosiale medier, display annonsering med mer.
Bilde av Timmy

Timmy

Dørvakt
Timmy kom til verden 15. juni 2020 og har siden den tid vært et fast medlem av Knif Fundraising teamet.
Timmy sin viktigste oppgave i temaet vårt, er rett og slett bare å være tilstede og å være søt. Han kan ofte delta i videomøter, men da med bjeff som betyr enten "tur" eller "mat". Noen ganger tar han livet helt med ro, og da vil du skimte to svarte, spisse ører på skjermen din, da sover han siesta på fanget til eieren hans.
Timmy setter pris på lange turer langs strandpromenaden, kos bak øret - og ellers mye oppmerksomhet.

Kontakt oss i Knif Fundraising

Ja takk, jeg vil gjerne motta