Ny rekord i bonusutbetaling til Knifs medlemmer
Foto: Santa Maria

Ny rekord i bonusutbetaling til Knifs medlemmer

I mars fikk medlemmene som benytter storhusholdningsavtalene utbetalt årsbonus for 2022 – og igjen har vi satt rekordutbetaling på mer enn 21 millioner kroner.

Bredt spekter av fordeler og rabatter

«Vi er takknemlige for alle lojale medlemmer i Knif Innkjøp som bruker våre storhusholdningsavtaler. Med et bredt spekter av fordeler og rabatter kan våre medlemmer spare penger og tid på sine innkjøp. Det er derfor en sann glede å betale ut et rekordbeløp til medlemmene basert på deres kjøp i 2022», sier Jan Tore Risdal som leder salgs- og storhusholdningsarbeidet i Knif Innkjøp.

Årsbonus på nærmere 30 innkjøpsavtaler

Dette er penger som kommer medlemmene til gode. Nytt i år var at medlemmene kunne logge seg på for å få tilgang til rapporten med oversikt over hvilke bonusnivå og opptjente bonus virksomheten hadde fått. Dette er penger som virksomheten kan bruke som de selv ønsker.

Knif medlemmene får årsbonus på nærmere 30 avtaler – alt fra forbruksvarer, kjøkkenutstyr, iskrem, arbeidsutstyr og matvarer.

Kostnadseffektive avtaler

Knif Innkjøp har gjennom mange år bygget opp en høy kunnskap til hvordan folkehøgskoler, videregående skoler, eldre-/omsorgssentre, rehabiliteringsinstitusjoner, rusomsorgs-inistitusjoner, sykehus, leirsteder, overnattingssteder, kan driftes mer lønnsomt og med kostnadseffektive innkjøpsavtaler.

Knif Innkjøp vil gjerne gi din virksomhet et godt innkjøpstilbud, tilpasset deres innkjøpsbehov, slik at virksomheten sparer penger på innkjøp av mat og non-food.

Send inn skjemaet under og du blir kontaktet for en uforpliktende prat.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Kontakt Knif Innkjøp

Jan Tore Risdal, Knif Innkjøp

Jan Tore Risdal, Knif Innkjøp

Leder Salg og Storhusholdning
40 40 59 94 Epost ikon risdal@knif.no