Betingelser for medlemskap

Medlemskap i Knif Innkjøper er gratis. Alle frivillige og ideelle organisasjoner og virksomheter eid av disse, kan søke om å bli medlem.

Publisert: 09.10.2020 - Oppdatert: 09.10.2023

Om medlemskapet

Formålet med medlemskapet er å få en bedre hverdag i organisasjonene. Medlemmene kan spare tid og penger på tilrettelagte tjenester og ferdigforhandlede avtaler som er utviklet spesielt for frivillige og ideelle organisasjoner.

Søk medlemskap

Medlemskap i Knif Innkjøp er gratis. Alle frivillige og ideelle organisasjoner og virksomheter eid av disse, kan søke om å bli medlem.

Bli medlem

Få informasjon om relevante produkter og tjenester

Virksomhetene i Knif sender ut relevant informasjon til sine medlemmer. Dette inkluderer nyhetsbrev, invitasjon til kurs og arrangementer, kampanjer og annen relevant informasjon fra Knif-virksomhetene og de firmaene Knif Innkjøp har avtaler med.

Informasjonen sikrer at medlemmene er oppdatert om avtalebetingelser, vilkår, bonusutbetalinger og priser, tidsbegrensede kampanjer, relevante tilbud, kurs og samlinger. Ved å melde organisasjonen inn i Knif Innkjøp forplikter minst en nøkkelperson i organisasjonen seg til å motta informasjon fra Knif-virksomhetene og våre samarbeidspartnere.

Tilsvarende forplikter organisasjonen eller virksomheten seg til å registrere en ansvarlig kontaktperson for hver avtale eller tjeneste de registrerer interesse for, eller begynner å ta i bruk. Informasjonen som registreres brukes på tvers av Knif-virksomhetene, noe som gir flere fordeler for deg som medlem.