Betingelser for medlemskap

Medlemskap i Knif er gratis. Alle frivillige og ideelle organisasjoner og virksomheter eid av disse, kan søke om å bli medlem.

Publisert: 09.10.2020 - Oppdatert: 23.05.2022

Om medlemskapet

Formålet med medlemskapet er å få en bedre hverdag i organisasjonene. Medlemmene kan spare tid og penger på tilrettelagte tjenester og ferdigforhandlede avtaler som er utviklet spesielt for frivillige og ideelle organisasjoner.

Få informasjon om relevante produkter og tjenester

Virksomhetene i Knif sender ut relevant informasjon til sine medlemmer. Dette inkluderer nyhetsbrev, invitasjon til kurs og arrangementer, kampanjer og annen relevant informasjon fra Knif-virksomhetene og de firmaene Knif Innkjøp har avtaler med. Informasjonen sikrer at medlemmene er oppdatert om avtalebetingelser, vilkår, bonusutbetalinger og priser, tidsbegrensede kampanjer, relevante tilbud, kurs og samlinger. Ved å melde organisasjonen inn i Knif forplikter minst en nøkkelperson i organisasjonen seg til å motta informasjon fra Knif-virksomhetene og våre samarbeidspartnere. Tilsvarende forplikter organisasjonen eller virksomheten seg til å registrere en ansvarlig kontaktperson for hver avtale eller tjeneste de registrerer interesse for, eller begynner å ta i bruk. Informasjonen som registreres brukes på tvers av Knif-virksomhetene, noe som gir flere fordeler for deg som medlem.