Plateful
Foto: Plateful

Plateful

Innkjøpsavtale for storhusholdning

Mat Storhusholdning Grossist Overskuddsvarer

Om avtalen

Plateful er en matgrossist som har som mål å bidra til mindre matsvinn. Knif-medlemmene får dermed tilgang til overskuddsprodukter, slik at mer av maten som produseres får muligheten til å bli brukt.

Fordeler med Plateful

Muligheten til å tenke bærekraftig ved å få tilgang til overskuddsvarer på en enkel måte

Lik pris for alle uansett kvantum man kjøper

Mattrygghet ivaretas gjennom hele verdikjeden

Bredt sortiment av overskuddsvarer fra over 110 kjente produsenter/grossister

Landsdekkende levering

Bestill innkjøpsavtalen

For å bli kunde må du registrerer deg direkte på Plateful sin nettside. På kundeskjemaet (nederst på siden) setter du inn under kjedetilhørighet: Knif Innkjøp. Registeringen skjer automatisk og etter noen dager vil du få tilsendt informasjon fra Plateful.

Bli kunde nå

Salg av overskuddsvarer

For å reduser svinnet, distribuerer og selger Plateful overskuddsprodukter og varer med feilproduksjon fra velkjente leverandører – god mat som ellers ikke finner veien fra produsent til forbruker. Samarbeidet med Plateful gir Knif-medlemmene enkel tilgang til disse overskuddsproduktene.

Plateful fungerer som en salgskanal for overskuddsprodukter, levert fra anerkjente leverandører. Disse produktene har av ulike årsaker ikke funnet sin vei gjennom den vanlige verdikjeden. Dette kan skyldes emballasjefeil, de-listing, overproduksjon, holdbarhet eller volumavvik. Siden 2018 har Platefuls kunder bidratt til å redde 6 606 tonn mat fra å gå til spille.

Plateful er forpliktet til å finne løsninger som sikrer at alle råvarer blir brukt på en meningsfull måte. Derfor jobber de tett med industriaktører for å utvikle egne produkter, basert på ulike råvareutfordringer som produsenter møter gjennom året. Disse produktene er merket som Plateful AS i deres katalog.

Plateful: Lavere priser på råvarer

Den Stolte Hane:

Deres samarbeid med Den Stolte Hane sikrer at mindre kyllingfileter ikke går til spille

First Seafood:

Samarbeidet med First Seafood gir mulighet til rimelige, fryste laksesider. Produktene kan ha avvik i vekt, størrelse, på skinn og fargespekter, men har god kvalitet.

Sjekk produkter, kampanjer og nyheter på Plateful sin nettside.

Plateful

Kontakt Plateful

Ta gjerne kontakt med Plateful for leveringsbestemmelser som gjelder for ditt område, eller hvis du ønsker tilgang til deres katalog. Du kan også kontakte deres selgere på telefon 92 67 98 64.

Plateful bidrar til å redde mat, minske avfall og sørge for at alt godt kommer på bordet.

 

Kontakt Knif Innkjøp

Morten Tønder Iversen, Knif Innkjøp

Morten Tønder Iversen, Knif Innkjøp

Kategorisjef Storhusholdning
93 88 70 29 Epost ikon iversen@knif.no
Christine Larsen, Plateful

Christine Larsen, Plateful

926 79 864 Epost ikon christine@plateful.no