Hennes arbeidsdag har blitt enklere
Foto: Privat

Hennes arbeidsdag har blitt enklere

I fjor inngikk Våk barnehage innkjøpsavtale med Caverion. «Vi er kjempefornøyde», sier daglig leder Berit Suther.

Publisert: 22.04.2021 - Oppdatert: 23.05.2022

Etter at Knif Innkjøp forhandlet fram en avtale med Caverion, har Knif-medlemmer inngått skreddersydde innkjøpsavtaler med den tekniske entreprenøren.

 

For Våk barnehage gjelder avtalen inspeksjon, service og vedlikehold av ventilasjonsanlegget, samt oppfølging av brannanlegget, lede- og markeringslys og slokkeutstyr, med en årlig kontroll. I tillegg skal det elektriske anlegget kontrolleres hvert tredje år. – Dette betyr at vi nå kun har ett firma å forholde oss til, i motsetning til tidligere da det var mange firmaer som var innom og utførte sine kontroller og oppdrag, forteller daglig leder Berit Suther.

– Caverion leverer til en konkurransedyktig pris og er enklere å forholde seg til for meg som er daglig leder.

Kompetanse og dyktighet

I høst trengte barnehagen en elektriker til ulike utbedringer. Da var det enkelt å bestille dette gjennom barnehagens faste kontaktperson i Caverion. – Jeg opplever at de har høy kompetanse og dyktige ansatte, sier Berit Suther.


Hun forteller at de også brukte Caverion-avtalen da de nylig anskaffet utstyr for kameraovervåking av uteområdet til barnehagen. Nå gjøres det opptak fra barnehagen stenger om ettermiddagen til den åpner dagen etter. – Bakgrunnen for investeringen i disse to kameraene, var at mange ungdommer oppholdt seg i området rundt barnehagen. Dette førte dessverre til mye ekstra opprydding for oss ansatte når vi kom på jobb om morgenen. Nå har vi ikke dette problemet lenger.

Mer effektivt – mer fornøyd

Etter at barnehagen nå følges opp regelmessig, og når de kun har ett firma og én kontaktperson å forholde seg til når eiendommen trenger teknisk kompetanse, er Berit Suthers arbeidsdag forandret. – For meg blir dette tidsbesparende da jeg har mindre koordinering og oppfølging. Dette gjør det enklere for eventuelt vikarer å gå inn i jobben. De vil da raskt få en god oversikt. Det er og positivt at vi kun har én faktura å forholde oss til. Vi er kjempefornøyde.

 

Våk barnehage ligger i Våler, Viken. Den har 53 barn fordelt på fire avdelinger, og eier er NLM

KNIFs avtale med Caverion

Caverion er en teknisk totalentreprenør som sikrer at bygg og infrastruktur er smarte og bærekraftige. De har fageksperter innen alle tekniske fag, og har utviklet løsninger som gjør hverdagen til byggeiere og eiendomsforvaltere enklere. Fagene som dekkes er blant annet elektro, rør, ventilasjon, automasjon, AV, sikkerhet, kjøling og IKT. Caverion tilbyr også tjenester innen brannsikkerhet og elektronisk belysninger for flere typer bygg.

Gjennom innkjøpsavtalen får Knif-medlemmene Knif-priser og betingelser. Caverion ønsker å hjelpe kundene til å nå sine mål gjennom trygge og effektive prosesser.

Les mer om avtalen her

Kontakt Knif Innkjøp

Alise K. Nystøyl, Knif Innkjøp

Alise K. Nystøyl, Knif Innkjøp

Salgskoordinator
45 61 00 04 Epost ikon