Superfornøyd Knif-kunde som sparer både tid og penger
Foto: Privat

Superfornøyd Knif-kunde som sparer både tid og penger

Gjennestad barnehage valgte å bruke Initial som leverandør av hygieneprodukter, fordi de fikk konkurransedyktige Knif-priser og sparer også tid på bestilling av varer.

Publisert: 23.08.2022 - Oppdatert: 26.10.2023

Daglig leder Ingjerd Nordstrand i Gjennestad Barnehage forteller:

– Vi valgte Initial som leverandør av hygieneprodukter først og fremst fordi vi så at de var konkurransedyktige på pris og for at kvaliteten var såpass god.

– Jeg som styrer sparer tid på bestillinger fordi varene blir automatisk levert inn på vårt lager med jevne mellomrom. Ikke for mye, men heller ikke for lite. Vi får den mengden som er beregnet til oss.

– Initial er for meg en god samarbeidspartner og en sparringspartner som har gode råd når det er noe jeg lurer på innenfor hygiene, og jeg får alltid rask respons når det er noe jeg lurer på. Det er viktig at alle dispensere er hele og pene og at alt er likt! Dette setter både voksne og barn pris på.

Nysgjerrig på hvordan hygieneløsningene ser ut hos Gjennestad barnehage?

Se video her

Om barnehagen

Gjennestad Barnehage ligger i Stokke og er en heltidsbarnehage med to store avdelinger – Solsikkene 3-6 år og Blåklokkene 0-3 år. I tillegg har de også et fjøs med høner og kaniner. 

Bli kontaktet av Initial

Bli kontaktet av Initial

Send inn utfylt registreringsskjema. Du vil bli kontaktet av Initial innen kort tid

Kontakt meg nå

Skadedyrkontroll og mattrygghet

Visste du at Rentokil også har avtale på skadedyrkontroll og mattrygghet? Les mer om denne avtalen her.