Søk
Meny
Lukk
Alle innkjøpsavtaler
Storhusholdning
Ansattfordeler
Bli medlem
Nyheter og inspirasjon
Kampanjer og tilbud
Kurs og arrangementer
Kontakt oss
Til Knif Innkjøp
KNIF hovedside
Forsikring
Fundraising
Regnskap og økonomistyring
Abonner på nyhetsbrev
Bærekraftige innkjøpsavtaler
Personvern
Månedens kokk
Søk her...
Viser 10 av 10
Hun ville snu innstillingen
Blant dem Rita Andersen lager mat til, er kjøtt mer populært enn fisk og vegetar. Sånn vil ikke hun det skal fortsette.
Tidligere elever savner maten
Når skoleåret er over, legger ikke kjøkkenlederen ved Molde folkehøgskole beina på bordet. For da begynner alt det andre. – Jeg liker at jobben er så variert, sier Ann Sølvi Risnes Hol.
Utfordres faglig og menneskelig
Karsten Andersen måler arbeidet sitt mot FN’s bærekraftmål. «Det er en viktig del av det vi ønsker å levere», sier han
Når verdiene betyr noe
Anders Lindaas vil skape opplevelser. Og begeistring. «Ikke vær redd for endringer, de skaper energi,» sier han.
Har ikke tid til å kjede seg
Hvilken jobb velger den som ønsker variasjon? Håvard Strømsodd ble kokk og kjøkkensjef med personalansvar. Og innkjøpsansvarlig. Og vaktmester.
Bekymret for rekrutteringen
Terese Brenna Larssen vet at godt utdannede kokker er viktig. Sunn mat også, men da de droppet pølser på onsdagsmenyen, ble det bråk.
Med hjertet for snåle grønnsaker
Hun hadde fått nok av hotellets stress, a la carte og jobbing annenhver helg. Nå ønsker Gunn Honnemyr at folkehøyskolens elevene skal bli oppmerksomme på norsk tradisjonsmat.
Plutselig ble hun kokk
Aura Partenie er egentlig økonom og vokste opp i Romania, men her i Norge gikk karriereveien i en helt annen retning. - Det er viktig å kjenne sine gjester, sier hun.
Hun sier mat handler om verdighet
Da kjøkkensjefen ved Mosserødhjemmet prøvde seg i en annen jobb, savnet hun kjøkkenet. – Jeg brenner for å gi beboere ordentlig mat, sier Nina Borlaug
Han tenker ikke smått om jobben sin
Kjøkkensjefen på Drottningborg vil både gjenbruke matrester og løfte smaken til himmels. – Ofte er det små detaljer som skal til, sier Vidar Øvland.