Orienteringsmøte om statsbudsjettet

Orienteringsmøte om statsbudsjettet

Velkommen til orienteringsmøte om statsbudsjettet. Torsdag 22. oktober inviterer vi til innsyn i prosessen og mulighet til å gi innspill til politikerne.

Bli orientert - gi innspill

Tid: Torsdag 22. oktober kl 13:00 - 15:00 Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 21 (ved Youngstorget). Orienteringen vil bli holdt av leder av Finanskomiteen på Stortinget Mudassar Kapur (H) og Tore Storehaug, medlem av Finanskomiteen og finanspolitisk talsperson for KrF. Generalsekretær Stian Slotterøy Johnsen vil orientere om status fra Frivillighet Norge. Det vil bli mulig å stille spørsmål til stortingsrepresentantene, samt å gi innspill om kjernesakene for din organisasjon. Skriv gjerne spørsmålet eller innspillet ditt i påmeldingsskjemaet under. Da sørger vi for at Kapur og Storehaug mottar disse i forkant.

Utdeling av Sareptaprisen

Sammen med Sparebanken Sør deler KNIF ut Sareptaprisen til en person, institusjon eller organisasjon som har "fått mye ut av lite". Prisen består av et kunstverk av Sørlandskunstneren Per Fronth og 150.000 kroner.

Meld deg på i dag

Ja takk, jeg vil gjerne motta

Praktiske opplysninger

Arrangementet er kostnadsfritt. Vi oppfordrer deltakerne til å møte opp i god tid. KNIF og Oslo Kongressenter tar smittevern på alvor. I forkant av arrangementet vil dere motta informasjon med oppdaterte retningslinjer og detaljer rundt praktisk håndtering av smittevern. Vi er avhengig av forhåndspåmelding for å forberede lokalet og lagre lister på grunn av smittevern. Oslo Kongressenter ligger lett tilgjengelig, sentralt ved Youngstorget i Oslo sentrum.

Kontakt

Kåre Rønningen

Kåre Rønningen

Kommunikasjonssjef
40 40 59 80 Epost ikon