Sareptaprisen

Sareptaprisen

Sareptaprisen er innstiftet av Sparebanken Sør og KNIF for å skape oppmerksomhet omkring alt det gode verdiskapningsarbeidet som skjer i frivillige og ideelle organisasjoner.

Løfter frem de som får mye ut av lite

Sareptaprisen deles ut fra en tolkning om å «få mye ut av lite». Prisen består av et kunstverk av sørlandskunstneren Per Fronth, Sammen med prisen følger kr 150.000 som skal tilfalle den organisasjon eller virksomhet som prisvinneren i samarbeid med prisutdelerne ønsker å tilgodese. Prisen deles ut til en person, organisasjon, institusjon eller forening som på en særskilt måte «med iver» over tid eller av merkbart omfang, har gjort seg fortjent til prisen.

Sareptaprisens jury

Juryen består av Silje Kvamme Bjørndal (juryleder), generalsekretær i KRIK, Knut Are Hole, styreleder i KNIF og Stein Hannevik, styreleder i Sparebanken Sør.

Sareptaprisen 2020 til Kirkens SOS

Kirkens SOS fikk Sareptaprisen 2020 for sitt livsviktige arbeid med å møte mennesker i krise på telefon, melding og chat.

Les mer

Vinnere av Sareptaprisen

2021: Gospel Explosion

2020: Kirkens SOS

2019: Barnevakten

2017: Ragnhild Hiis Ånestad for sitt arbeid med korbevegelsen Soul Children

2016: Matsentralen

2015: Stiftelsen Skjærgårdsgospel

2014: Sveinung Lianes for sitt arbeid med å etablere Misjonssentralen Gjenbruk AS

Sareptaprisen statutter

Sareptaprisen statutter

Prisen deles ut hvert år til en person, organisasjon, institusjon eller forening som kan knyttes til en frivillig eller ideell organisasjon.

Trykk her for å lese statuttene

Kontakt

Kåre Rønningen

Kåre Rønningen

Kommunikasjonssjef
40 40 59 80 Epost ikon