Knif-dagen: Felles inspirasjon
Foto: Knif illustrasjon

Knif-dagen: Felles inspirasjon

Knif-dagen starter felles for alle deltagere. La deg inspirere av Elisabeth Austad Asser og John Hammersmark. I tillegg skal vi dele ut Sareptaprisen til noen som har "fått mye ut av lite".

Publisert: 28.05.2024 - Oppdatert: 19.06.2024

Felles foredrag 1: Kunstig intelligens og makt

Vi står ved starten av en revolusjon der kunstig intelligens kommer til å endre de fleste sider ved samfunnet slik vi kjenner det i dag.

I enkle ordelag gir Elisabeth innblikk i teknologiens muligheter, hvorfor den er så mektig, hva vi bør passe på og hvordan vi kan sikre at den tjener oss på gode måter slik at vi former et samfunn vi alle både kan og ønsker å leve i.

Foredragsholder

Elisabeth Austad Asser

Elisabeth Austad Asser

Bærekraftsansvarlig i Sparebanken Sør

Elisabeth Austad Asser har doktorgrad i kunstig intelligens og etikk fra Universitetet i Agder og har over tjue års erfaring innen digitalisering, markedsføring og endringsledelse fra flere store virksomheter i Norge. Hun er en aktiv samfunnsdebattant og foredragsholder, og jobber til daglig med bærekraft i Sparebanken Sør.

Felles foredrag 2: Det kan alltid bli verre

Hvorfor er verdier, samarbeid, sosial trygghet, omsorg, tillit, forskjellighet, læring og endring er vesentlige ingredienser i utviklingen av effektfulle organisasjoner og høyprestasjonsteam?  

På Knif-dagen gir «Kapteinen» John Hammersmark oss innsikt i hva Kompani Lauritzen gjør for å motivere deltakerne til å bryte barrierer og få mestringsfølelse.

Foredragsholder

John Hammersmark

John Hammersmark

Foredragsholder og Kapteinen i Kompani Lauritzen

Har 23 års erfaring fra Forsvaret, mange av de i Forsvarets spesialkommando (FSK). Har også 6,5 år som Direktør for Sikkerhet og beredskap i Norges Rederiforbund som håndterer sikkerheten til 1800 norskkontrollerte skip i en tid med globale utfordringer og trusler. Hammersmark dyrker forskjellighet og leder utfra en grunnleggende tro på at høye krav, dyktighet i jobben og ansvarsglede kan føre team mot verdensledende ideer og resultater.

Knif-dagen | Fagforum

Knif-dagen | Fagforum

Etter fellesforum, skal alle deltagere videre på eget fagforum. Velg mellom seks parallelle fagforum. Fagforum velges når du bestiller billett til Knif-dagen.

Les mer her
Knif-dagen | Hovedside

Knif-dagen | Hovedside

Klikk her for å komme tilbake til hovedsiden.

Les mer her

Påmelding

Ved påmelding velger du hvilket fagforum du ønsker å delta på.

Meld meg på Knif-dagen

Tid: Tirsdag 26. november kl. 08:30-16:00
Sted: Oslo Kongressenter Folkets Hus
Pris: Kr. 1.500 inkludert mva.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål rundt Knif-dagen 2024? Fyll ut og send inn skjemaet under og vi kontakter deg så snart vi har anledning!