Knif-dagen: Fundraising
Illustrasjon: Knif

Knif-dagen: Fundraising

Forumet er skreddersydd for deg som er ansvarlig for eller jobber med fundraising i organisasjonen. På agendaen står individualisering i sosiale medier, DM-optimalisering og vekststrategier med mer.

Program: Fundraising

09:00 Felles inspirasjon

  • Fremtidens arbeidsliv - hvordan skaper vi et godt arbeidsmiljø?
  • Musikalsk innslag
  • Utdeling av Sareptaprisen

10:00 Utfordringene frivillig sektor vil møte i 2023

  • Siri Nodland, Generalsekretær, Fundraising Norge
  • Marius Hammer, daglig leder, Knif Fundraising

11:00 Hvordan optimalisere DM-resultatene?

  • Ola Wiig-Hanssen, Senior Fundraising manager, UNICEF Norge

11:45 Lunsj og mingling

  • Besøk gjerne stands fra våre samarbeidspartnere

13:15 Når perfekt SoMe ikke er nok

  • Linda Kukleci, Head of Paid Social og avdelingsleder, Fullstakk Marketing

14:15 Can we grow giving on a massive scale?

  • Howard Lake, tidligere direktør, UK Fundraising

Påmelding

Meld deg på Knif-dagen i dag. Du videresendes til Checkin for bestilling. Velg hvilket fagforum du ønsker å delta på under «Velg billetter».

Trykk her for påmelding

Mer om foredragene og foredragsholderne:

10:00 Utfordringene frivillig sektor vil møte i 2023

Siri Nodland i Fundraising Norge og Marius Hammer i Knif Fundraising i samtale om hvilke utfordringer frivillig sektor står ovenfor - og hvordan vi møter dem. 

Siri Nodland

Siri Nodland

Generalsekretær, Fundraising Norge

Siri Nodland har i 10 år jobbet med styret og medlemmene i Fundraising Norge på et strategisk plan for å videreutvikle medlemsorganisasjonen til å bli et god møteplass og et godt fagmiljø for medlemmene. Sammen har de bygget en solid kompetanseplattform for alle som jobber med fundraising i Norge. Gjennom en demokratisk styringsmodell har organisasjonen etablert en arena for kompetansedeling og nettverk i det norske miljøet. Siri brenner spesielt for bransjens atferd og bærekraftig og etisk fundraising. I tillegg er hun engasjert i forenkling av rapportering – slik at det blir mer tid til formålet. Fundraising Norge har jobbet for gode rammevilkår i en årrekke, men har etter pandemien intensivert arbeidet.
Marius Hammer

Marius Hammer

Daglig leder, Knif Fundraising

Marius Hammer har bakgrunn fra UNICEF Norge, NRK TV-aksjonen, Normisjon og Aksjon Håp. Han er opptatt av den gode idéen, i samspill med hva giver-dataene viser. Dataanalyse og å bygge sten på sten er sentralt i hvordan han hjelper sine kunder å skape vekst.

11:00 Hvordan optimalisere DM-resultatene

Men DM’en er ikke død! Mange organisasjoner henter inn viktige bidrag på gamlemåten. Papir i konvolutt. Her får du noen tips til hvordan du kan sikre best mulig resultater.

Ola Wiig-Hanssen

Ola Wiig-Hansen

Senior Fundraising Manager, UNICEF Norge

Ola Wiig-Hanssen har jobbet med DM siden 1996 og Fundraising siden 2004. Han er sertifisert fundraiser og ble i 2016 kåret til årets Fundraiser.

13:15 Når perfekt SoMe ikke er nok

Linda Kukleci tar oss gjennom den krokete veien og hva vi må gjøre når veien svinger. Hvordan kan vi nå våre givere igjennom Facebook og hva må vi tenke på annet enn å lage perfekt SoMe strategi?

Linda Kukleci

Linda Kukleci

Head of Paid Social og avdelingsleder i Fullstakk Marketing

Linda er tidligere strategisk partner i Facebook og kjenner plattformen fra innsiden. Hun har lang erfaring med å tilrettelegge innhold i SoMe-kanalene slik at kunder opplever vekst

14:15 Can we grow giving on a massive scale?

Kan gaveinntektene øke betydelig utover dagens nivå? Det bør de, skal organisasjoner klare å møte morgendagens økende behov og krav. Men, hvordan, er spørsmålet Howard stiller i dette foredraget. 

Foredraget er på engelsk. Howard Lake deltar digitalt fra Storbritannia.

Howard Lake

Howard Lake

Tidligere direktør, UK Fundraising

Howard Lake er anerkjent fundraiser, grunnlegger og tidligere direktør for UK Fundraising. UK Fundraising er den første fundraisingsportalen som daglig publiserer nyheter, ideer og inspirasjon for å hjelpe fundraisere med å samle inn mest mulig midler til deres formål.

Påmelding

Meld deg på Knif-dagen i dag. Du videresendes til Checkin for bestilling. Velg hvilket fagforum du ønsker å delta på under "Velg billetter".

Trykk her for påmelding