Om oss
Foto: Knif

Om oss

Med Knif på laget kan din organisasjon frigjøre flere ressurser til formålet. Velg mellom en rekke tjenester og innkjøpsavtaler spesielt tilpasset frivillige og ideelle organisasjoner.

Spar tid og penger med Knif

Vi skal sørge for at frivillige og ideelle organisasjoner får økte inntekter og lavere utgifter. I over 35 år har Knif frigjort ressurser for organisasjoner, og fått god kjennskap til deres behov og utfordringer. Dere kan benytte skreddersydde løsninger innen en rekke områder som forsikring, økonomistyring og regnskap, kurs og kompetanseheving, innsamling, og ikke minst over 100 innkjøpsavtaler til ulike deler av driften. Ved å benytte Knif kan din organisasjon frigjøre betydelige ressurser som dere kan benytte til deres formål.

Bli medlem

Bli medlem

Alle frivillige og ideelle organisasjoner, og virksomheter eid av disse kan bli medlem i Knif.

Les mer om medlemskap i Knif

Bærekraft i Knif

Knif er en pådriver for bærekraft i verdikjedene vi er en del av.

Les mer

Styret i Knif AS

Knif er eid av 64 organisasjoner. Styret består av ressurspersoner med bred erfaring og kompetanse fra organisasjonsarbeidet Knif skal bidra til å forenkle.

Les mer

Personvern i Knif

Knif tar personvern på alvor, og i denne personvernerklæringen viser vi hvordan vi behandler personopplysninger i Knif AS, Knif Innkjøp AS og Knif Fundraising AS.

Les mer

Sareptaprisen

Sareptaprisen er innstiftet av Sparebanken Sør og Knif for å skape oppmerksomhet omkring alt det gode verdiskapningsarbeidet som skjer i frivillige og ideelle organisasjoner.

Les mer