Få bedre verktøy for rapportering og budsjettering

Trenger du hjelp til å bokføre i samsvar med økonomiforskriften gjeldende for kirkelige fellesråd og menighetsråd eller har du behov for et bedre verktøy for rapportering og budsjettering?

Les mer

Del 2 av støtteordning for frivillige organisasjoner er vedtatt

Del 2 av tiltakspakke 4 for frivillig sektor (krav om registrering i Frivillighetsregisteret) er vedtatt og åpnet for søknader. Tiltakspakken gjelder for perioden januar t.o.m. august 2021.

Les mer

Regnskapstjenester spesielt tilpasset skoler

Knif Regnskap har bred kompetanse og erfaring med regelverk spesielt for skoler. Vi tilrettelegger for samarbeid etter behov og tilbyr rådgivning og bistand på alt fra avdelingsstruktur til drift.

Les mer

Spar tid på budsjettarbeidet

OSR-Budsjett fra Knif Regnskap forenkler budsjettprosessen, effektiviserer arbeidet med budsjettregulering og gir tilgang til kontinuerlig oppdaterte rapporter.

Les mer
Lise Tørnby, Generalsekretær Stiftelsen Fransiskushjelpen

Knif Regnskap har flinke folk og gode system som gjør hverdagen vår enklere!

- Lise Tørnby, Generalsekretær Stiftelsen Fransiskushjelpen

Les mer
Marian Vogsland, Daglig leder Lyngdal menighet

Vi valgte Knif Regnskap for å få hjelp til å manøvrere i et uoversiktlig landskap. Det har oversteget våre forventninger.

- Marian Vogsland, Daglig leder Lyngdal menighet

Les mer

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om våre løsninger og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta: