Få bedre verktøy for rapportering og budsjettering
Foto: Istock

Få bedre verktøy for rapportering og budsjettering

Trenger du hjelp til å bokføre i samsvar med økonomiforskriften gjeldende for kirkelige fellesråd og menighetsråd eller har du behov for et bedre verktøy for rapportering og budsjettering?

Publisert: 14.04.2021 - Oppdatert: 15.05.2024

Kommunal Standard

Knif Regnskap leverer regnskap-, lønn- og økonomitjenester til kirkelige fellesråd og menighetsråd som følger Kommunal standard. Vi har bred kompetanse og kan bistå slik at du best mulig kan levere regnskap i henhold til økonomiforskriften.

Vår kompetanse

Knif Regnskap har leveranser til Den norske kirke fra Lyngdal i sør, til Nordkapp i nord. Vi kan økonomiforskriften og vi vet viktigheten av gode styringsverktøy, eksempelvis budsjett.

Vi har kjennskap til arbeidet i fellesråd og menigheter og vi vet hva som er viktig for dere. Dette gir oss et godt grunnlag til å kunne bistå ved eventuelle utfordringer og veilede mot hensiktsmessige og effektive løsninger. 

Skreddersydde rapporter og full kontroll på budsjettprosessen

Gjennom våre løsninger får du mulighet for skreddersydde og brukervennlige rapporter etter dine behov. Vi tilbyr en dynamisk rapporteringsløsning som alltid gir deg tilgang til ferske styringstall.

Vi presenterer tall slik du vil se dem, slik at du kan ta riktige beslutninger for din organisasjon. Vi tilbyr også en fleksibel budsjettmodul som gir deg full kontroll og eierskap til en effektiv budsjettprosess. 

Systemintegrasjon

Våre løsninger gir deg mulighet for integrasjon mot gravplass-systemer som Ecclesia og Gravlund. Også systemer for giverhåndtering lar seg enkelt integrere. 

KOSTRA

Knif Regnskap kan bistå med rapportering av regnskapstall til SSB. Vi opplever at flere har behov for veiledning ved bruk av kontoer og funksjoner, samt behov for rådgivning med filstruktur og koder for å få regnskapet godkjent.  

Totalpakke

Knif Regnskap kan skreddersy løsninger til en totalpakke for dine behov innenfor medlem- og giver system, regnskap, lønn og konsulenttjenester, rapporterings- og budsjettsystem.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, slik at vi kan se på ulike løsninger som kan være hensiktsmessige for din organisasjon.  

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om våre løsninger og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Reidar Johansen, Kirkeverge i Nordkapp menighet

Samarbeidet med Knif Regnskap gjør at det er lett å få ut info om hvordan vi ligger an og det er enklere å få tak i rapporter.

- Reidar Johansen, Kirkeverge i Nordkapp menighet

Les mer
Innføring budsjettmodul OneStop Reporting, Gratis webinar 20. oktober

Innføring budsjettmodul OneStop Reporting, Gratis webinar 20. oktober

Webinaret gir deg grunnleggende innføring i budsjettmodulen i One Stop Reporting, OSR-budsjett. Passer for deg som ønsker innføring i grunnleggende funksjoner i OneStop Reporting budsjett.

Les mer

Spar tid på budsjettarbeidet

OSR-Budsjett fra Knif Regnskap forenkler budsjettprosessen, effektiviserer arbeidet med budsjettregulering og gir tilgang til kontinuerlig oppdaterte rapporter.

Les mer

Ny økonomiforskrift vedtatt

Det er vedtatt ny forskrift om økonomiforvaltning i sokn i Den norske kirke.

Les mer