Regnskapstjenester spesielt tilpasset skoler
Foto: Istock

Regnskapstjenester spesielt tilpasset skoler

Knif Regnskap har bred kompetanse og erfaring med regelverk spesielt for skoler. Vi tilrettelegger for samarbeid etter behov og tilbyr rådgivning og bistand på alt fra avdelingsstruktur til drift.

Publisert: 14.04.2021 - Oppdatert: 08.09.2023

Regnskapstjenester spesielt tilpasset skoler

Knif Regnskap har bred kompetanse og erfaring med regelverk som er spesielt for skoler. Vi leverer i dag regnskapstjenester til grunnskoler, videregående skoler, bibelskoler, folkehøyskoler og høyskoler. Vi har bred kompetanse på økonomiforskriftene og MVA regelverket som er spesielt for skoler.

Regnskapstjenester fra Knif Regnskap

Vi er en av Norges største leverandør av regnskapstjenester til private skoler. Regnskapsføring for skoler er komplekst og vi legger til rette for samarbeid, bistand og rådgivning etter behov. Noen skoler har kapasitet til å gjøre mye selv, mens andre skoler ønsker at vi legger til rette for mer og tettere samarbeid. 

Rådgivning og kurs

Vi tilrettelegger for både opplæring og egne skreddersydde kurs ved behov. Vi har lang erfaring i samarbeid med skoler og kan bistå med rådgivning innenfor alt fra avdelingsstruktur til drift.

 

Eksempler på områder vi kan rådføre på er den økonomiske oppstartsfasen til skolen, hvordan må skolen håndtere merverdiavgift, hva bør gjøres i forbindelse med SFO, bør skolen leie eller eie bygg o.l.  

Totalpakke

Knif Regnskap skreddersyr løsninger for totalpakke for dine behov innenfor medlem- og giver system, regnskap, lønn og konsulenttjenester, rapporterings- og budsjettsystem.

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, dersom du ønsker vi skal se på ulike løsninger som kan være hensiktsmessige for din skole.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om våre løsninger og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Frode Nilsen, Administrasjonsleder Drottningborg videregående skole

Knif Regnskap hjelper oss med å finne gode og kostnadseffektive løsninger på våre behov.

- Frode Nilsen, Administrasjonsleder Drottningborg videregående skole

Les mer

Merverdiavgift for friskoler og barnehager, webinar

Er du usikker på hvordan man håndterer mva. i friskoler og barnehager? Dette kurset er for deg som fører regnskap, godkjenner/konterer faktura eller leder en friskole/barnehage.

Les mer

Kontakt Knif Regnskap

Kim Boel Pedersen

Kim Boel Pedersen

Administrerende direktør | Salgskontakt
905 65 676 Epost ikon kpedersen@knifregnskap.no