Grunnleggende økonomistyring

Grunnleggende økonomistyring

Dette webinaret er for deg er økonomiansvarlig og som ønsker bedre innsikt i ulike hovedområder for å kunne utføre god økonomistyring. Dekker etterutdanningskrav for revisor/aut. regnskapsførere.

Nøkkelinformasjon

Sted

Webinar. Pris: kr.890

Tid

03.11.2020 09:00 - 11:00

Legg til i kalender

Arrangeres for

Ideelle og frivillige organisasjoner

Meld deg på her

Påmeldingsfrist: 01.11.2020 23:55

God økonomistyring krever at du har god innsikt i ulike hovedområder og vi vil i dette webinaret gjennomgå grunnleggende regler og gi deg en dypere forståelse av samhandlingen mellom balanse og resultat. Vi vil også gå gjennom budsjett-rapportering. Webinaret har en praktisk tilnærming og vi vil gjennomgå ulike case i webinaret. Dette kurset er for deg som ønsker gode innspill til hvordan du kan styre ditt arbeidsområde bedre. Du vil sitte igjen med ulike grunnleggende knagger og prinsipper som vil hjelpe deg til å ha kontroll over økonomien. Det vil bli anledning til å stille spørsmål underveis og i etterkant av kurset. Dette kurset bygger videre på kurset «grunnleggende regnskapsforståelse», men det er ikke nødvendig å ha tatt dette kurset i forkant.

Kursinnhold Grunnleggende økonomistyring

Fornuftige retningslinjer/tommelfingerregler

Balanse- og resultatpåvirkninger, Periodiseringer

Budsjettering

Regnskapsrapporter

Det er bindende påmelding og kursavgiften er ikke refunderbar. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset avholdes

Kursbevis

Det vil bli utstedt kursbevis til deltakere hvis ønskelig. Kurset dekker etterutdanningskrav for autoriserte regnskapsførere.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål rundt vårt kurstilbud? Send inn skjemaet og vi kontakter deg så snart vi har anledning!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Daniel Sørensen, Daglig leder i GMS Eiendom AS

Kurs og kursholder Jakob Berglund fra Knif Regnskap kan på det varmeste anbefales!

- Daniel Sørensen, Daglig leder i GMS Eiendom AS

Les mer

Kursholdere

Jakob L. Berglund

Jakob L. Berglund

Foredragsholder
Jakob L. Berglund er utdannet revisor og jobber i Knif Regnskap som rådgiver innenfor økonomi. Han har lang fartstid innenfor revisjon og regnskap, og har også undervist i finansregnskap på Universitetet i Agder. Denne kompetansen samt hans evne til å formidle på en engasjerende måte, samt hans genuine interesse for faget, gjør kurset lærerikt og spennende. Jakob har også i mange år vært engasjert i det frivillige Norge på fritiden.

Kontakt Knif Regnskap

Marta Dortea Lian

Marta Dortea Lian

Rådgiver marked/Kurskoordinator
971 85 412 Epost ikon