Turid Skorpe Lannem, Administrasjonsleder Kirkelig Ressurssenter
Foto: Unsplash, LinkedIn Sales Solutions

Turid Skorpe Lannem, Administrasjonsleder Kirkelig Ressurssenter

Det er trygt og kostnadseffektivt å overlat regnskapet til KNIF Regnskap

Kirkelig Ressurssenter ønsket å ansette folk med tyngde på faget sitt, og valgte i 2014 å overlate regnskap og lønn til Knif Regnskap. 

Ønsker å bruke tid på andre ting enn regnskap

 -Jeg setter pris på den tette oppfølgingen vi har fått fra Knif Regnskap. Regnskapsføreren er fleksibel og imøtekommende, nøler ikke med å ta kontakt for å avklare uklarheter og korrigerer raskt. Og vi har fått en langsiktig relasjon til vår faste kontaktperson.  

En partner for kirker, menigheter og organisasjoner

Stiftelsen Kirkelig Ressurssenter hjelper mennesker som har vært utsatt for overgrep og gir råd til menigheter og organisasjoner som står midt oppi en hendelse. Ressurssenteret er også opptatt av å forebygge vold, krenkelser, og seksuelle overgrep i kristne sammenhenger, og Turid er involvert i flere slike prosjekter.

Knif Regnskap kjenner det frivillige Norge og alle som jobber i selskapet blir motiverte av at kundene lykkes i sitt viktige arbeid. – Med Knif Regnskap opplever jeg at vi har fått en regnskapsfører som vil oss vel, og ønsker at arbeidet vårt skal gå bra, sier Turid. 

Hjelp til styrearbeid

Å ha en god relasjon til regnskapsføreren sin er viktig for begge parter. Regnskapsførere gjør nemlig mer enn å føre bilag, og Turid opplever at Knif Regnskap har blitt en viktig rådgiver. – Jeg fikk for eksempel tips om hvordan jeg kunne legge frem regnskapet for styret på en forståelig måte.

Viktig arbeid

Kirkelig Ressurssenter har laget gode ressursmaterialer som lokale lag, foreninger og menigheter kan ta i bruk. Turid forteller at formidling og rådgivning er noe av det viktigste hun driver med. Og når man har et så viktig arbeid er det så godt å ikke bekymre seg for regnskap. - Vi har hatt et godt samarbeid med de kompetente regnskapsførerne i Knif Regnskap siden 2014, sier Turid.  

Visma Business

Knif Regnskap tilbyr regnskap og lønnstjenester både i Visma Business og i Tripletex. Ulike kunder har ulike behov, og derfor kan ulike system passe. Regnskapsbyrået har bygget seg en solid kompetanse på Visma Business plattformen. Blant annet ved å utvikle egen programvare for å tilpasse systemet til det frivillige Norge. Turid har vært veldig fornøyd med løsningen. – Vi har hatt både regnskap og lønn på VB plattformen siden vi byttet regnskapsfører i 2014. Jeg vil anbefale et samarbeid med Knif Regnskap på det sterkeste.  

For kunder som ønsker et «alt i ett system» med flere muligheter for arbeidsdeling har Knif Regnskap siden 2020 tilbudt regnskap og lønn også i Tripletex.  

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om våre løsninger og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Kontakt Knif Regnskap

Elin Dragland

Elin Dragland

Salgssjef
958 54 082 Epost ikon