Turid Skorpe Lannem, daglig leder i Nordstrand og Ljan menigheter
Foto: Maria Halldén

Turid Skorpe Lannem, daglig leder i Nordstrand og Ljan menigheter

Det er trygt og kostnadseffektivt å overlate regnskapet til Knif Regnskap

Turid Skorpe Lannem har gått fra Vake (tidligere Kirkelig Ressurssenter) til Nordstrand og Ljan menigheter, og hun er svært godt fornøyd med å fortsatt være Knif-kunde.   

Ønsker å bruke tid på andre ting enn regnskap

– Jeg setter pris på den tette oppfølgingen vi har fått fra Knif Regnskap. Regnskapsføreren er fleksibel og imøtekommende, nøler ikke med å ta kontakt for å avklare uklarheter og korrigerer raskt. Og vi har fått en langsiktig relasjon til vår faste kontaktperson.  

Knif Regnskap kjenner det kristne, ideelle og frivillige Norge og alle som jobber i selskapet blir motiverte av at kundene lykkes i sitt viktige arbeid.
– Med Knif Regnskap opplever jeg at vi har fått en regnskapsfører som vil oss vel, og ønsker at arbeidet vårt skal gå bra, sier Turid.
 

Hjelp til styrearbeid

Å ha en god relasjon til regnskapsføreren sin er viktig for begge parter. Regnskapsførere gjør nemlig mer enn å føre bilag, og Turid opplever at Knif Regnskap har blitt en viktig rådgiver.
– Jeg fikk for eksempel tips om hvordan jeg kunne legge frem regnskapet for styret på en forståelig måte.

Visma Business

Knif Regnskap tilbyr regnskap og lønnstjenester både i Visma Business og i Tripletex. Ulike kunder har ulike behov, og derfor kan ulike system passe. Regnskapsbyrået har bygget seg en solid kompetanse på Visma Business plattformen. Blant annet ved å utvikle egen programvare for å tilpasse systemet til det frivillige Norge. Turid har vært veldig fornøyd med løsningen.
– Vi hadde både regnskap og lønn på Visma Business-plattformen i Vake fra 2014. Jeg vil anbefale et samarbeid med Knif Regnskap på det sterkeste, sier hun.
 

For kunder som ønsker et «alt-i-ett-system» med flere muligheter for arbeidsdeling har Knif Regnskap siden 2020 tilbudt regnskap og lønn også i Tripletex.  

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om våre løsninger og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta: