Om oss
Foto: Delfin visuell kommunikasjon

Om oss

Knif Regnskap ønsker å være et økonomi- og kompetansehus for kristne, ideelle og frivillige organisasjoner og vi ønsker å sikre mest mulig ressurser til de viktige formålene.

Knif Regnskap har nærmere 100 engasjerte medarbeidere fordelt på kontorene i Kristiansand, Oslo, Ålesund, Bergen, Sandnes, Lyngdal og Kvinlog. Vi har hjerte for mer enn tall og går på jobb hver dag med et ønske om å bidra til visjonen vår en bedre verden.

Vi har levert regnskap- og lønnstjenester til dette markedet siden 1995. Vi har de siste årene utvidet bredden i vår leveranse, og leverer i dag også ulike tjenester innenfor økonomistyring, medlem- og giverhåndtering, konsulentbistand, rådgivning og kurs.

Hos oss får du moderne og effektive løsninger, ferske styringstall og rapportering i sanntid. Kombinasjonen av sterkt fagmiljø og bred kompetanse innenfor regnskap og lønn, økonomistyring, HR, regelverk, system og teknologi, gjør det betryggende å ha Knif Regnskap med på laget.

Sammen ønsker vi å gjøre hverdagen bedre for kristne, ideelle og frivillige organisasjoner.

En bedre verden

Vi skal gi kristne, ideelle og frivillige organisasjoner best kompetanse og service, samtidig sikre mest mulig til gode formål.

Knif Regnskap sine verdier er

1

Relevante

2

Proaktive

3

Vennlige

Knif Regnskap ledergruppe

Bilde av Kim Boel Pedersen

Kim Boel Pedersen

Administrerende direktør 905 65 676 Epost ikon
Bilde av Heidi Strand Aslaksen

Heidi Strand Aslaksen

Organisasjonssjef 909 84 004 Epost ikon
Bilde av Vidar Hamnøy

Vidar Hamnøy

Fag- og økonomisjef 990 40 902 Epost ikon

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om våre løsninger og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta: