Organisasjon og ledelse – kurskonsept fra Knif Kompetanse
Foto: Henrik Timenes

Organisasjon og ledelse – kurskonsept fra Knif Kompetanse

Engasjerte og bevisste ledere som vil utvikle og profesjonalisere det ideelle og frivillige Norge, vet at utviklingen skjer gjennom mennesker. Derfor har vi utvidet vår kursportefølje.

Publisert: 16.06.2021 - Oppdatert: 12.12.2022

Kurstilbud innenfor ledelse og organisasjon

Knif Kompetanse ønsker å bidra til å utvikle og profesjonalisere det ideelle og frivillige Norge og derfor tilbyr vi kurskonsept innenfor organisasjon og ledelse.

Tilpasset det ideelle og frivillige Norge

Som foredragsholdere på de ulike kursene benyttes kompetente samarbeidspartnere med lang erfaring innenfor ledelsesfaget. Sammen med Knif Kompetanse er de opptatt av å utvikle og støtte medarbeidere og ledere i det frivillige og ideelle Norge.

Bli kjent med våre samarbeidspartnere

Bli kjent med våre samarbeidspartnere

Les mer om Knif Kompetanse og våre samarbeidspartnere

Les mer

Organisasjoner utvikles gjennom mennesker. Lojale, motiverte og dyktige medarbeidere er den viktigste ressursen for at våre organisasjoner når sine mål. 

Innhold kurstilbud

Tilbudet omfatter ulike webinar, livekurs og skreddersydde kurs tilpasset dine behov. Knif Kompetanse Update er en todagers konferanse hvor du får solid faglig påfyll innen ledelse, organisasjon, og økonomistyring.

Dyktige og bevisste ledere  og medarbeidere vil utvikle og profesjonaliserer det ideelle og frivillige Norge. Knif Kompetanse går foran. 

Knif Kompetanse Update

Våren 2023 inviterer vi deg til Knif Kompetanse Update. Foredragsholdere og ledere med høy kompetanse kommer, kommer du?

Meld deg på her

Jeg ønsker å bli kontaktet

Vil du vite mer om våre løsninger rundt kurs og kompetanseheving, og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Kontakt Knif Regnskap

Kim Boel Pedersen

Kim Boel Pedersen

Administrerende direktør | Salgskontakt
905 65 676 Epost ikon kpedersen@knifregnskap.no