Effektiv møteledelse - webinar
Foto: Kleppa Media

Effektiv møteledelse - webinar

Møter kan være både produktive og uproduktive, og i dette webinaret vil du få praktisk hjelp til å reflektere og evaluere din egen måte å gjennomføre møter på både "online og offline".

Nøkkelinformasjon

Sted

Webinar

Tid

Onsdag 1. februar

09:00-11:00

Legg til i kalender

Kursavgift

Kr. 990

Meld deg på her

Frist: Onsdag 1. februar

Effektiv møteledelse

Har du noen gang sittet i møte og lurt på hvorfor du er der? Hva er egentlig formålet med møte? Eller gått ut fra et møte og ikke fått noe ut av det?

Møter kan være både produktive og uproduktive. Hva kjennetegner gode og produktive møter? Hvordan du kan gjennomføre online møter på en mest konstruktiv måte. Hva er lærdommer som vi har fått de siste to årene? Her vil du få praktisk verktøy og tips til å lede møter på en god og produktive måte «online og offline». 

Forskning sier at uproduktive møter fører til milliardtap for norske bedrifter og organisasjoner. Dere er 7 personer er i møtet, som hver koster deres organisasjon 300-500 kroner pr. time. Ett to timers møte koster organisasjonen 4200-7000 kroner.

I vårt webinar vil du få praktisk hjelp til å reflektere og evaluere din egen måte å gjennomføre møter på. Du vil få tips og hjelp på følgende områder:

Kursinnhold

  • Hva kan skape produktive møter
  • Hva er alternativer til å avholde møter
  • Hvordan gjøre forberedelse på best mulig måte
  • Hva er god gjennomføring, inkl. verktøy og metoder
  • Hvordan følge opp og evaluere

Foredragsholder

Øivind Augland

Øivind Augland

Øivind Augland er pastor og leder, og har jobbet innen ledelsesfaget i en årrekke. Han har en erfaringsbasert tilnærming til ledertrening, og vil at deltakerne skal få praktisk hjelp inn i sin jobbvirkelighet. Han var med og startet Xpand Norge AS og Persolog Norge AS. Han er utdannet fra Menighetsfakultetet og har vært pastor i Frikirken i nesten 30 år.

Det er bindende påmelding og kursavgiften er ikke refunderbar. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset avholdes. Har du spørsmål, kontakt oss gjerne.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål rundt vårt kurstilbud? Send inn skjemaet og vi kontakter deg så snart vi har anledning!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Kontakt

Marta Dortea Lian

Marta Dortea Lian

Rådgiver marked / Salgskontakt, Kurs og kompetanse
971 85 412 Epost ikon