Få kontroll på givertjenesten
Foto: Rifath, Unsplash

Få kontroll på givertjenesten

Mange organisasjoner mangler gode systemer for kontroll på gaver og gaveinntekter. Med Cornerstone får du alt integrert i ett brukervennlig og skybasert system.

En integrert verktøykasse for din organisasjon

Cornerstone er en verktøykasse for små og mellomstore organisasjoner og menigheter som lar deg bruke mindre tid på administrasjon og mer tid på det som er viktigst for deg og din organisasjon. Gjennom brukervennlige løsninger som kan tilpasses dine behov, kan du få navnedatabase, innrapportering, kommunikasjon og gavehåndtering som legger til rette for at du kan få gjort mer på mindre tid – i ett og samme system.

Medlemskap

Enkelt og sikkert

Cornerstone medlemskapsadministrasjon er skalerbar og kan brukes til alt fra en liten lokal aktivitetsgruppe til en internasjonal organisasjon med millioner av registreringer.

Fundraising

Effektivt og kraftig

Kraftige innsamlings- og crowdfundingløsninger som støtter engangsbetalinger og gjentakende betalinger gjennom Stripe, Authorize.net, i tillegg til en rekke andre internasjonale betalingsmetoder, bankintegrasjoner og automatisering av regnskapssystem.

Websider

Enkelt og integrert

Plattformen inkluderer et publiseringssystem for websider, som ved dra-og-slipp metoden gjør det mulig for deg og din organisasjon å enkelt opprette en egen profesjonell webside eller en intranett side.

Trond Inge Midling, Administrerende Leder Pinsemenigheten Betel Trondheim

Enkelt for meg å anbefale Cornerstone medlem- og givertjeneste hos Knif Regnskap til alle!

- Trond Inge Midling, Adm. Leder Pinsemenigheten Betel, Trondheim

Les mer

Vil du prøve Cornerstone eller ønsker mer informasjon?

Ta kontakt med oss for mer informasjon og hjelp til å komme i gang. 

Hva må til for at giver får skattefradrag på gaver

For at gaver til frivillige organisasjoner og menigheter skal gi fradrag for giver, må mottaker av gaven være godkjent av skattemyndighetene.

Les mer

Jeg ønsker å bli kontaktet

Vil du vite mer om våre løsninger rundt medlem og giver, og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta: