Spar tid på budsjettarbeidet
Foto: iStock

Spar tid på budsjettarbeidet

OSR-Budsjett fra Knif Regnskap forenkler budsjettprosessen, effektiviserer arbeidet med budsjettregulering og gir tilgang til kontinuerlig oppdaterte rapporter.

Publisert: 13.04.2021 - Oppdatert: 15.10.2021

Forenkle budsjettprosessen

Ved å benytte OSR-Budsjett vil du spare verdifull tid, som du kan benytte til din kjernevirksomhet. Du får bedre oversikt over budsjettet og minimerer risiko for feil. Du vil få full kontroll over budsjettprosessen fra start til slutt. Alle tall ligger tilgjengelig i systemet og gir deg enkelt tilgang til å justere eller utarbeide neste års budsjett. OSR-Budsjett er en egen budsjettmodul i rapportsystemet OneStop Reporting (OSR).

Vår kompetanse

OSR-Budsjett fra Knif Regnskap har egne tilpassede budsjettmaler som er spesielt utviklet og tilpasset ideelle og frivillige organisasjoner. Dette gir et budsjettverktøy som er godt egnet også for menigheter, stiftelser, friskoler, barnehager og fellesråd/sokn i Den norske kirke.

 

Våre ansatte har god teknisk og økonomifaglig kompetanse på hele budsjettprosessen og vi legger til rette for samarbeid, oppfølging og bistand etter behov.

OSR-Budsjett fra Knif Regnskap

Budsjettmodulen gir deg tilgang til brukervennlige maler for registrering av budsjett. Systemet har også funksjonalitet for periodisering og fordeling av inntekter og kostnader på ansvarsenheter. 

 

Du velger selv om du ønsker å ta alt budsjettarbeidet selv, eller hvor mye bistand og samarbeid du ønsker fra våre regnskapsførere og økonomikonsulenter.

Budsjettpakker

Ta kontakt for å finne ut hvilken pakke som kan være mest hensiktsmessig for din organisasjon!

Totalpakke

Knif Regnskap skreddersyr løsninger for totalpakke for dine behov innenfor medlem- og giversystem, regnskap, lønn og konsulenttjenester, rapporterings- og budsjettsystem. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, dersom du ønsker vi skal se på ulike løsninger som er hensiktsmessige for din organisasjon.

Carsten Furuseth, Kirkeverge i Tønsberg kirkelige fellesråd

Det er nå lett å regne ut riktig lønn.

- Carsten Furuseth, Kirkeverge i Tønsberg kirkelige fellesråd

Les mer

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om våre løsninger og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta: