FundraisingFredag webinar: Hvordan få crowdfundingen din til å fly

FundraisingFredag: opptak fra webinar 28. april 2023

Rådgivning
Publisert: 28.04.2023 15:58:48 - Oppdatert: 01.05.2023 10:24:08

Crowdfunding eller folkefinansiering, P2P-finansiering – kjært barn har mange navn, det finnes flere typer til ulike formål, men den som benyttes i vår hverdag er Donasjonsbasert crowdfunding. På webinaret 28. april skal vi snakke om hvordan drive god donasjonsbasert crowdfunding og gi dere noen gode eksempler på hvordan dere kan lykkes med dette.  

Program for webinar 28. april:

Del 1: Introduksjon ved Vibecke Østby, senior rådgiver i Knif Fundraising
Hvorfor crowdfunding?

Del 2: Inspirasjon og erfaringsdeling ved Christina Grønnevik Johansen
Hvordan vi har lyktes med crowdfunding hos Norske Kvinners Sanitetsforening.

Del 3: Faglig input ved Christian Drabløs
Suksesskriterier for å få en Spleis til "å fly".

Christina Grønnevik Johansen: Christina jobber i dag som seniorrådgiver hos Norske Kvinners Sanitetsforening for marked/næringsliv. Hun kommer fra det private næringsliv, bl.a. salgssjef i Ringnes og prosjektleder i NRK Aktivum 14 års erfaring fra bransjen. Christina har erfaring fra ni TV-aksjoner (innsamlingsleder/inntektsleder for de siste 8). Hun har jobbet med Spleis fra det het Frunder, og har tidligere jobbet med Aidbuilder.

Christian Drabløs: Christian er forretningsutvikler og KAM i Spleis siden høsten 2018. Han har en master i International Strategy and Management UIA, 2015 Master thesis: What influences crowdfunding campaign success. Christian har jobbet med folkefinansiering/crowdfunding siden 2015 - han har 8 års erfaring . I tillegg er han "med-gründet" i tre selskaper, inkludert en egen folkefinansierings plattform fra 2016-2018 (www.funde.no). 

Kontakt Knif Fundraising

Cecilia Sbertoli

Cecilia Sbertoli

Daglig leder
40 40 59 92 Epost ikon sbertoli@knif.no