Fundraisingsledelse - topplederens rolle

Hvordan sikrer topplederen en god økonomi i organisasjonen? Se opptak fra webinaret FundraisingFredag.

Publisert: 08.03.2021 10:20:52 - Oppdatert: 10.05.2021 10:23:19

Program 5. mars 2021

På dette webinaret vil vi sette fokus på en toppleders prioriteringer og utfordringer. Hvordan sikrer topplederen en god økonomi i organisasjonen? Hvor viktig er innovasjon og god «kundebehandling» for organisasjoner som ønsker å vokse i de neste 10 årene.

For deg som toppleder eller deg som har andre roller i en frivillig organisasjon, vil dette webinaret gi deg input på hvordan involvert lederskap er avgjørende for en organisasjons utvikling.

Agenda FundraisingFredag

Inspirasjon: Møt Øyvind Woie

Øyvind Woie er journalist, kommunikator, elbilentusiast, toppleder og engasjert samfunnsborger. 25 år etter at han ledet KABB i et tiår er han igjen tilbake som generalsekretær i KABB - kristent arbeid blant blinde og svaksynte. Gjennom sin lune væremåte og sterke faglige vilje er Woie et glimrende eksempel på en nær, autentisk og effektiv endringsleder. I samtale med Marius Hammer vil Woie fortelle om sin metode: Hvordan engasjement, involvering og ledelse skaper utvikling og fremdrift i organisasjonen.

Input: Øivind Augland: Topplederens rolle

Øivind Augland er grunnlegger og partner i rådgivningsselskapet Xpand Norge AS, og leder gjennom M4 Europe virksomhet i 15 land. Han er opptatt av at topplederen må kommunisere visjon; Bygge kultur og sørge for at verdiene leves ut i hele organisasjonen og strategisk integrasjon slik at alt i organisasjonen leder til en retning.

«Fikk hjelp til å se på innsamlingsarbeidet med nye øyne.»

Øyvind Woie, Generalsekretær i KABB

- Øyvind Woie, Generalsekretær i KABB

Les mer

Kontakt Knif Fundraising

Cecilia Sbertoli

Cecilia Sbertoli

Daglig leder
40 40 59 92 Epost ikon sbertoli@knif.no