Gavevekst via DM

Se opptak fra webinaret Fundraising Fredag.

Publisert: 07.06.2021 10:08:00 - Oppdatert: 07.06.2021 10:12:29

Program 4. juni 2021

INSPIRASJON
Linda Askeland er informasjonssjef i Åpne Dører. Som så mange andre organisasjoner erfarte de sterk nedgang i inntekter fra giroen som fulgte organisasjonsbladet, over flere år.

Men i stedet for å gi opp og legge ned, har Linda og hennes team gjort en formidabel snuoperasjon, og har erfart millionvekst og over 30 % økning i gaveinntekter fra bladet de to siste årene.

Det viser seg at både DM-en og papir-bladets død er sterkt overdrevet. Møt Linda Askeland og få høre hva som var nøkkelen for vekst for Åpne Dører.

INPUT: 
Janne Weston har opprinnelig bakgrunn fra forsikringsbransjen, men har de siste 15 år vært Senior Prosjektleder for DM i Ældre Sage
n i Danmark - en av Skandinavias største frivillige organisasjoner, med over 900.000 medlemmer.

Janne har bygget opp en unik kompetanse på DM, branding og innovasjon, og vil fortelle hvordan de skaper suksess via DM. Du vil få innsikt i metodikk som split-testing, eyetracking - og få se konkrete eksempler på hvordan de lykkes - og hvordan også du kan lykkes bedre med DM.

Se flere opptak fra vårt webinar FundraisingFredag

Se flere opptak fra vårt webinar FundraisingFredag

FundraisingFredag skjer første fredag hver måned, og er et gratis webinar som er spesielt utviklet for deg som jobber med innsamling i din organisasjon. Knif Fundraising sin oppgave er å hjelpe våre kunder til å øke sine gaveinntekter. Det er derfor vi finnes - for å hjelpe din gode sak å lykkes enda bedre. Derfor har vi startet webinaret FundraisingFredag.

Se opptak her

Kontakt Knif Fundraising

Cecilia Sbertoli

Cecilia Sbertoli

Daglig leder
40 40 59 92 Epost ikon sbertoli@knif.no