Fundraising forprosjekt er inngangsporten til alle våre tjenester
Foto: iStock

Fundraising forprosjekt er inngangsporten til alle våre tjenester

Gjennom analyse, strategiutvikling og arbeid med både ditt og organisasjonens WHY finner vi sammen frem til de lavest hengende “innsamlingsfrukter” for din organisasjon.

Rådgivning Workshop

Fundraising forprosjekt

I samarbeid med deg, analyserer vi både database og online tilstedeværelse – for å bidra til nye perspektiver på hvor dere har muligheter for vekst. Gjennom en analyse av databasen og nettsiden deres gir vi dere vårt perspektiv på hvordan dere kan finne de lavest hengende fruktene for å skape vekst. For når du som kunde vet hvor skoen trykker, og hvor løsningen ligger, er det mye lettere for organisasjonen å prioritere tid og ressurser til å skape ny vekst.

Slik kan vi hjelpe deg å øke gaveinntektene:

Vi starter med en analyse og strategi i et Fundraising forprosjekt.

Vi kjører dine databasedata gjennom våre modeller, og gjennomfører en online analyse. Slik finner vi de store mulighetene - og utfordringene vi sammen må gripe tak i. Vi lager så et forslag til innsamlingsstrategi som vil bidra til å øke gaveinntektene.

Du får et skreddersydd tilbud på hvordan vi sammen skaper gavevekst.

På bakgrunn av møtepunktene vi har hatt, analysene vi har presentert og strategien vi sammen har utarbeidet får du et tilbud på samarbeid. Nå begynner arbeidet for å løfte gaveinntektene til din organisasjon.

Vi samarbeider langsiktig for å skape bærekraftig vekst.

Vår erfaring er at våre kunder ofte får et “hopp” i gaveinntekter, og at vi så sammen bygger sten på sten og ser vedvarende gavevekst. Gjennom en bred palett av tjenester og workshops skaper vi sammen en ny økonomisk fremtid for din organisasjon.

Ønsker du å vite mer om Fundraising forprosjekt? Fyll gjerne inn kontaktskjema under, så vil du få tilsendt mer informasjon på epost.

Kontakt Knif Fundraising

Cecilia Sbertoli

Cecilia Sbertoli

Daglig leder
40 40 59 92 Epost ikon sbertoli@knif.no