Få hjelp av Norengros til å finne din neste kirkestol
Foto: Casala

Få hjelp av Norengros til å finne din neste kirkestol

Stoler til kirkerom og forsamlingslokaler kan lett tilpasses bygningen og gi rommet et stilig og moderne uttrykk, samtidig som Norengros gir deg mye for pengene.

Publisert: 02.09.2020 - Oppdatert: 23.05.2022

Design knyttet til funksjonalitet

Et eksempel er bruken av Lynx – et innovativt koblingssystem som gir en rask og enkel sammenkobling - uten ekstra arbeid eller verktøy. 80 stoler kan lett kobles sammen på få minutter! Stolen løftes kun noen få centimeter for å skape en solid kobling, og kan også kobles vekselvis mellom med og uten armlener. Uansett hvilke stoler du velger til ditt lokale får du råd og veiledning, slik at du får de riktige løsningene til riktig pris. Norengros samarbeider med kjente møbelprodusenter blant annet Casala og sammen tilbyr de møbleringsløsninger som tar hensyn til bygningens byggestil og karakter – og gir også muligheter for skreddersydde løsninger.

Design knyttet til funksjonalitet

Et eksempel er bruken av Lynx – et innovativt koblingssystem som gir en rask og enkel sammenkobling - uten ekstra arbeid eller verktøy. 80 stoler kan lett kobles sammen på få minutter! Stolen løftes kun noen få centimeter for å skape en solid kobling, og kan også kobles vekselvis mellom med og uten armlener.

Bli inspirert til å tenke nytt

Casala har vært med på å løse flere skreddersydde løsninger blant annet i Westminster Abbey, London.

På forhånd var stol-ønsket spesifisert i minste detalj; overflate i eikfiner, ryggstøtten dekorert med Westminster Abbey-logo og farget i en forhåndsdefinert farge som også var motstandsdyktig overfor voks fra stearinlys. I tillegg var det behov for gode lagrings- og transportmuligheter, praktisk tilkobling, et identifikasjonssystem for stolene og minimalt med støy når stolene skulle flyttet og/eller plasseres i katedralen. Valget falt på stolen Curvy - skreddersydd etter kirkens spesifikasjoner

Den historiske bygningen St. Barnabas kirke i Erdington, England

De er klar for det 21. århundre med sitt tilbygg i moderne arkitektonisk stil. Et fint eksempel på gammelt og nytt i perfekt harmoni. Lynx stolene av Casala harmonerer perfekt med begge stiler.

Ooipoortkerk i Doesburg er et vernet arkeologisk område og i bruk av flere kongregasjoner.

Bygningen i 1896 er bygd i neo-renessanse stil og Casalas Feniks-stoler gir interiøret i kirken et moderne utseende. Feniks er en allsidig stol som enkelt kan tilpasses til ulike anledninger. Alle modellene er multifunksjonelle og kan enkelt brukes til en rekke formål. Med Feniks kan du være sikker på at du sitter riktig.

Profesjonell veiledning

Uansett hvilke muligheter og ønsker du har, kan Norengros gi råd og veiledning slik at du får de riktige løsningene. Om det er et enkelt spørsmål om en kontorstol eller om du trenger hjelp i forbindelse med større prosjekter, hjelper de deg med de utfordringene og behovene du måtte ha. Norengros sine konsulenter gir profesjonell veiledning fra idé og behovsanalyse til møblene er levert og montert.

Lillestrøm menighetsal

ble pusset opp for en tid tilbake og der ble det innkjøpt nye stoler fra Norengros.

Bildetekst: Ooipoortkerk i Doesburg er et vernet arkeologisk område og i bruk av flere kongregasjoner. Bygningen i 1896 er bygd i neo-renessanse stil og Casalas Feniks-stoler gir interiøret i kirken et moderne utseende. Foto: Casala 17. september 2019